Лайм

Здоров'я і перемоги: як українські зірки привітали Володимира Зеленського з 45-річчям

"Бережіть себе, будь-ласка, бо Ви бережете всіх нас!"

25 січня Володимиру Зеленському виповнилося 45 років, і з цією особливою датою його вітають не лише рідні люди, але й українські знаменитості. У соціальних мережах вони публікують численні дописи та stories, у яких бажають президенту нашої країни здоров’я, наснаги, а також найголовнішого – перемоги.

В Instagram зірки оприлюднили пости, у яких поділилися найщирішими побажаннями для Володимира Зеленського. Дехто навіть розповів про свої спогади, пов’язані із ним, та показав архівні фото.

Фото: Getty Images

"Happy Birthday, Mr. President! Безмежна повага і вдячність! Ви крутий!" – написала телеведуча Леся Нікітюк.

Фото: instagram

"Здоров’я, пане Президенте. Головне, бережіть себе, бо ви - наш великий символ, завдяки якому ми ще боремося! З Днем Народження!" – висловився з нагоди свята канадський та український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво.

Фото: instagram

"На цьому фото дві людини, яких я поважаю. У однієї із них сьогодні День Народження. Я спеціально виклав саме таке фото Володимира Зеленського. На цій фотографії людина, якості якої звертають на нас увагу світу. Ці якості допомагають нашій країні переконати світ, що ми боремося зі злом. Я дуже хочу, щоб на фініш ми прийшли першими. "Оце так лизнув" - скажете ви. Однак це не правда. Самі подивіться, я навіть в "Кварталі" досі не знімаюся. Happy Birthday, Mr President", - написав актор та телеведучий Андрій Бєдняков. На знімку президент позував із дружиною Бєднякова - ведучою та акторкою Настею Короткою.

Фото: instagram

Читайте також: Ми повернемо наше: Зеленський розповів, як можна деокупувати Крим.

"З Днем Народження, дорогий пане Президенте! Здоров’я Вам і Вашій чудовій родині! Всім серцем Пишаємося Вами! Справжній! Порядний! Міцний! Ви Людина з Великої літери! Бережіть себе, будь-ласка, бо Ви бережете всіх нас! З Вірою в Вас, з Вірою в Нашу Спільну Перемогу!" – прокоментував ювілей президента музикант Сергій Бабкін.

Фото: instagram

"Вітаємо вас, пане президент Володимир Зеленський! Бажаємо сил, здоров’я та наснаги. Віримо вам! Ми з вам", - написала танцівниця Ілона Гвоздьова.

Фото: instagram

"Вітаємо з ювілеєм, пане президенте! Здоров’я вам міцного і скорішої нам перемоги", - висловилася з цього приводу Христина Решетнік.

Фото: instagram

"Сьогодні день народження у найкращого президента у світі! Бажаю многая літа, міцного здоров’я і перемоги!" – написала акторка Наталка Денисенко.

Фото: instagram

Акторка Ксенія Мішина вирішила замість слів та поста обрати пісню. Зірка виконала легендарну композицію Happy Birthday Mr. President, що її свого часу заспівала співачка та акторка Мерилін Монро на святкуванні 45-річного ювілею Джона Кеннеді.

Фото: instagram

Читайте на тему: "Я не впевнений, що Путін ще живий": що сказав Зеленський на форумі у Давосі.

"З днем народження вітаю нашого президента! Бажання, яке загадає Зеленський, ми знаємо. Хай воно скоріше здійснюється! Хай цей день принесе нам усім гарні новини" – висловився з нагоди дня народження Зеленського ведучий Анатолій Анатоліч.

Фото: instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Джеджула показав сина Даніеля після операції: що з ним сталося

Андрій Джеджула розповів, чому його 15-річний син Даніель опинився у лікарні - хлопцю зробили септопластику

Ці речі травмують: Наталія Могилевська розповіла, чого не допускає у вихованні доньок

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що ніколи не б'є та не кричить на своїх доньок, яких удочерила під час війни

Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтрев'ю

Ксенія Мішина записала подкаст російською мовою - акторку розкритикували у мережі - як відреагували юзери