Лайм

Кожен живе своє життя: Даша Квіткова розповіла про розрив з Нікітою Добриніним

Дівчина відповіла на питання про можливе возз'єднання сім'ї

Даша Квіткова та Нікіта Добринін оголосили про розставання, чим розбили серця багатьох шанувальників. Пара, чиї стосунки зародилися на проекті "Холостяк", здавалася прикладом зразкової сім'ї, і фанати не хочуть вірити в остаточний розрив.

Спілкуючись із підписниками в Instagram-"історіях" Даша попросила не закидати її повідомленнями з надіями на їхнє із Нікітою возз'єднання. Блогерка просить поставитися з розумінням та прийняти їхній із чоловіком вибір.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Друзі, дівчата особливо, хочу попросити вас, щоб ви поставилися до мого прохання з розумінням і перестали мені писати повідомлення в директ. Я розумію, що вам боляче, але хочу, щоб ви бачили мій стан. Не розлучаються люди, коли у стосунках все добре. Не розходяться люди через роботу, як мені всі пишуть, що ми розійшлися через мою роботу. Я сподіваюся, що ви це розумієте. Я відповідала вже в інтерв'ю, що наразі немає шансів і точно ми не зійдемося з Нікітою. Ми тепер кожен живе своє життя. Я не знаю, щоб буде через рік, через два, але наразі ситуація така і вона не буде змінною", - сказала Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Нікіта та Даша познайомилися на шоу "Холостяк-9", де Добринін був головним героєм, а Квіткова учасницею. Вони стали єдиною парою, яка збудувала сім'ю після проекту.

У 2020 році закохані зіграли розкішне весілля в Києві, а через рік у них народився первісток - син Лев. За життям красивої сім'ї спостерігали мільйони користувачів на їхніх сторінках в Instagram.

На початку повномасштабної війни Даша і Нікіта повінчалися і говорили, що замислюються про другу дитину, але в січні 2023-го приголомшили новиною, що більше не живуть разом..

Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

alyona alyona і Jerry Heil презентували ще одну версію пісні Teresa & Maria, яку підготували для Євробачення 2024 - відео