Лайм

Як одягатися жінці після 50 років, щоб виглядати стильно і сучасно

Візьміть на замітку кілька рекомендацій

Кожна прагне виглядати красиво та вишукано, однак жінки після 50-ти років прагнуть цього ще більше. Адже їм хочеться мати стильний вигляд і довести світу, що вік – лише умовність. І так воно і є, оскільки вдало підібраний одяг справді творить дива та демонструє найкращі сторони модниці. Як досягнути такого ефекту та що обирати жінкам віком від 50, розповімо далі у нашому матеріалі.

Що носити жінці після 50 років?

Спідницю-олівець

Незалежно віж типу фігури, ця річ має бути у вашому гардеробі. Поєднувати спідницю-олівець краще за все з блузкою на ґудзиках або безрукавкою, жакетом і взуттям з гострим носом. Залежно від вашого зросту, можна також поекпериментувати з довжиною виробу, адже в окремих випадках навіть кілька сантиметрів можуть значно вплинути на весь образ.

Фото: pinterest

Читайте також: Не варто це повторювати: 7 модних помилок, які часто роблять жінки після 50 років.

Кардиган

Ц еще одна універсальна річ, для якої має знайтися місце у шафі. Кардиган – виріб, який набагато практичніший за піджак, тому використовувати ви його будете доволі часто. Поєднуйте цю річ з темним денімом, взуттям на маленьких підборах та білою сорочкою - і отримаєте елегантний аутфіт.

Фото: pinterest

Джинси по фігурі

Це невід'ємний предмет гардеробу, який використовується мало не щодня. Навіть після 50 років не варто боятися приміряти нові фасони та експериментувати зі стилем. Головне правило, про яке слід пам'ятати, - джинси мають ідеально підходити вам за типом фігури: не обтягувати занадто і не тиснути в області талії. Ви можете обирати обтислі моделі, проте варто все ж залишати трішки простору.

Фото: pinterest

Сукню на запах

Обирайте одяг саме такого фасону, адже він підходить практично будь-якому типу фігури. Крім того, сукня на запах призначена не лише якихось особливих подій, її також можна носити і в буденному житті. Для цього виріб варто скомбінувати з білими кросівками.

Фото: pinterest

Стильні черевики

Пара взуття на невеликому каблуці - ідеальна річ для жінки старше 50 років, яка підкреслить класичний образ. Високі підбори – це також шикарно, однак не дуже практично для кожного дня. Знайдіть ті самі черевики, у яких ви зможете легко ходити, демонструючи весь свій шарм, і які дозволять створювати різні образи: і з довгою спідницею, і з вашою улюбленою парою джинсів.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Топ-7 трендових речей, якими варто доповнити гардероб у 2023 році.

Класичне пальто

Ідеальне класичне пальто зазвичай складається з вовни або подібного матеріалу, воно довге та має нейтральний колір. Також виріб може бути декорований цікавими деталями: ґудзиками чи поясом на зав’язці.

Фото: pinterest

Туфлі-балетки

Це зручне на перший погляд взуття може здатися простакуватим, але цього сезону балетки стали одним з найпомітніших трендів 2023 року. Фахівці радять обирати моделі базових кольорів та з декором у вигляді ремінців або шнурків.

Фото: pinterest

Кілька корисних порад наостанок:

Не забувайте про аксесуари, адже вони можуть зробити образ більш гармонійним та доповнити його. Сережки, намисто та шарф – все це точно не буде зайвим.

Гарна якісна сумка – запорука стильного доглянутого образу. Адже ви можете продумати кожну деталь атфіту, однак забувши про сумочку, всі старання можуть виявитися марними.

Читайте на theLime: Топ-5 порад, щоб покращити свій особистий стиль.

Теж саме стосується і взуття – воно має бути якісним та у доглянутому стані.

Не соромтеся одягу, який підкреслює фігуру. Тут важливо правильно підібрати білизну, про що часто забувають жінки. Кожна деталь в образі має бути добре продуманою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно