Лайм

Даша Квіткова у купальнику показала фото з розкішного відпочинку на Мальдівах

Фанати продовжують засипати знаменитість компліментами

Після новини про розставання з Нікітою Добриніним Даша Квіткова вирушила на Мальдіви. Відома блогерка разом із маленьким сином нині насолоджується відпочинком біля океану, однак навіть у період відпустки продовжує активно вести соцмережі.

У Instagram дівчина ділиться подробицями розкішного відпочинку та публікує на своїй сторінці численні сонячні фото. На більшості кадрів вона постає у купальниках, демонструючи шанувальникам свою підтягнуту фігуру.

Фото: instagram.com/kvittkova

У коментарях під постами користувачі мережі залишають для Квіткової безліч компліментів: більшість з них стосується фігури, однак чималу кількість приємних слів фоловери висловлюють і з приводу стильних образів Даші.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте також: Кожен живе своє життя: Даша Квіткова розповіла про розрив з Нікітою Добриніним.

В одній з публікацій блогерка також зізналася, яку книгу взяла з собою на відпочинок. За словами дівчини, "вона завжди повертається до неї".

"Я взяла з собою лише одну книгу, до якої завжди повертаюся, - "Радикальне прощення". Прощення про те, що слід відпустити, зрозуміти, для чого все це було. Все - це минулі дії, страхи, думки. Сказати, що книга зможе радикально змінити людину - не можу, але використати її для очищення самого себе, переосмислення деяких подій, людей зі свого життя, нового погляду на оточення - безумовно буде корисним".

Фото: instagram.com/kvittkova

Відомо, що на Мальдіви Квіткова відправилась не лише з сином, також з ними поїхала їхня помічниця Оля. В одній зі stories зірка наголосила, що всю поїздку повністю оплатила сама: "Друзі, всю поїздку я оплачувала самостійно. І за себе, і за сина, і за Олю". "Не переживайте. На бюджет Нікіти ніхто не зазіхав і не зазіхає", - додала вона в іншій stories.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Читайте на тему: Колосальна праця над собою: Даша Квіткова показала, як виглядала до популярності.

Нагадаємо, Даша Квіткова - українська блогерка та переможниця 9 сезону романтичного шоу "Холостяк", де дівчина була однією з претенденток на руку та серце Нікіти Добриніна. У фіналі шоумен обрав Квіткову, і вже в травні 2020-го закохані зіграли весілля. Їхній первісток Лев народився у липні 2021 року. До і після цього Квіткова неодноразово заявляла, що мріє народити ще одну дитину. Наприкінці січня подружжя оголосило про розрив, і це стало справжньою неприємною несподіванкою для шанувальників пари.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання