Лайм

Imagine Dragons оригінально підтримали Україну через звернення до пасажирів літака

Відомі музиканти закликають донатити на допомогу українцям

Американський гурт Imagine Dragons з перших днів повномасштабного вторгнення РФ підтримує Україну. У липні 2022 року колектив став послом UNITED24 і тепер ще допомагає зі збором коштів для нашої країни.

Днями Ден Рейнольдс разом із учасниками своєї команди записав звернення до пасажирів українського літака SkyUp&UNITED24. "Всім привіт! З вами Imagine Dragons, посли UNITED24. Бажаємо приємної подорожі на борту цього спеціального літака, на створення якого надихнула українська мужність", - звучить тепер на борту.

Фото: instagram.com/imaginedragons

Відомі музиканти не лише вітають пасажирів, а й розігрують два квитки на будь-який свій концерт, які можна використати до кінця 2025 року. Взяти участь у розіграші зможуть ті, хто до 13 лютого зробить донати через UNITED24 – платформу для допомоги Україні.

Зазначимо, що літак SkyUp вже здійснив 43 рейси до 14 аеропортів у Франції, Португалії, Естонії, Румунії, Латвії, Польщі, Швеції, Молдові, Єгипті та Тунісі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від UNITED24 (@u24.gov.ua)

"Ми дуже вдячні за цю підтримку і віримо, що одного разу гурт запише особливе привітання – пасажирам першого рейсу до Києва", – прокоментувала координатор UNITED24 Ярослава Гресь.

Читайте також: Припиніть бомбити мирних жителів України: Стівен Кінг написав нове послання росіянам.

Нагадаємо, у червні 2022 року гурт Imagine Dragons виступив у Празі, і під час виконання пісні "Walking the wire" соліст підняв український прапор. Наступного місяця Ден Рейнольдс знову виступив у Чехії та виголосив зі сцени емоційну промову, яку присвятив "чудовим людям України".

"Так багато з них втратили домівкм, невже це 2022 рік? Чому досі йде війна, чому діти помирають, чому ми не можемо зробити більше, ніж заспівати? Я почуваюся безпорадно, - сказав соліст Imagine Dragons. - Я читав ваші листи Я знаю, що ви тут. Ця пісня для вас. Нехай ваші родини будуть у безпеці і настане мир, який побачать ваші діти".

Фото: instagram.com/imaginedragons

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Кейт Міддлтон отримала нагороду Орден Кавалерів Честі та новий королівський титул представника цього Ордену

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ