Лайм

Росіяни злили в мережу 16 ГБ даних гри S.T.A.L.K.E.R. 2, які вкрали у розробників

Злочинці "помстилися" за відсутність російської озвучки

Російські хакери після загроз опублікувати в мережі вкрадені дані неопублікованої гри "STALKER 2: Серце Чорнобиля" виконали свої обіцянки. За інформацією видання Meza.media, вони злили 16 ГБ матеріалів і заявили, що це "лише перша частина".

Раніше росіяни вимагали у розробників повернути російську озвучку гри. Нагадаємо, що українська студія GSC Game World відмовилася від неї після початку повномасштабної війни в Україні, залишивши лише субтитри.

Фото: YouTube / GSC Game World

"Не треба через політику псувати людям гру. До 15-го числа ми чекаємо змін політики компанії у бік адекватності та прийняття власних фанатів, звідки б вони не були, а також повернення російської локалізації, якщо не з релізом, то як мінімум у вигляді доповнення", – заявили злочинці. Також вони вимагали у студії вибачень за ставлення до "простих гравців із Росії та Білорусі".

Тепер у мережі опинилися такі робочі матеріали: карта ігрового світу з локаціями та відмітками, концепт-арти, інформація про майбутні доповнення (DLC), опис сюжету та кат-сцен, скріншоти з гри та інші дані.

Оскільки публікація даних STALKER 2 потенційно може зашкодити продажу української гри, фанати закликають не звертати уваги на злив, не шукати його та не поширювати.

Читайте також: Розробники STALKER 2 показали, як записують реалістичні звуки зброї для шутера: відео.

Раніше студія GSC Game World випустила заяву, що не поведеться на шантаж злочинців і не реагуватиме на їхні погрози.

"Ми просимо вас, у разі зливу, не дивитися і не поширювати інформацію, бо застарілі та розробницькі робочі матеріали можуть розмити враження від фінальної ідеї, яку ми закладали в гру. Дочекайтеся, будь ласка, офіційного виходу. Ми всім серцем віримо, що вам сподобається", - йдеться у ньому.

Фото: https://twitter.com/GSC_GW

Новини партнерів

Читайте також

Шварценеггер після встановлення кардіостимулятора показав жартівливе фото з пристроєм: йому повірили

Арнольду Шварценеггеру встановили кардіостимулятор - нове фото актора заплутало шанувальників та пресу - що насправді показав чоловік

Андрій Джеджула показав сина Даніеля після операції: що з ним сталося

Андрій Джеджула розповів, чому його 15-річний син Даніель опинився у лікарні - хлопцю зробили септопластику

Ці речі травмують: Наталія Могилевська розповіла, чого не допускає у вихованні доньок

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що ніколи не б'є та не кричить на своїх доньок, яких удочерила під час війни