RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

​Видання Апостроф та телеканал Апостроф TV підписали Меморандум про співпрацю з Асоціацією сталого розвитку в Україні

Підписаний Меморандум про партнерство та взаємодію між Апостроф, Апостроф TV і ASDE

Підписаний Меморандум про партнерство та взаємодію між Апостроф, Апостроф TV і ASDE Фото: Апостроф

У четвер, 15 липня, був підписаний Меморандум про партнерство та взаємодію між сайтом "Апостроф" та телеканалом "Апостроф TV" та Асоціацією сталого розвитку в Україні (ASDE).

Серед напрямів співпраці ресурсів з ASDE зазначені наступні:

  • розповсюдження знань про сталий розвиток серед суспільства, сприяння обміну інформацією, створення ідей, розробка проєктів та прийняття ефективних рішень, участь у спільних проєктах та програмах, залучення державних та комерційних установ до реалізації проєктів та технологій;
  • інформаційна підтримка форумів, конгресів, дискусійних клубів, круглих столів та інших заходів з актуальних питань сталого розвитку бізнеса. Нетворкінг та взаємодопомога.

Фото: Апостроф

Роль медіа є дуже важливою в просуванні Цілей сталого розвитку в свідомість бізнес середовища та громадського сектору. Журналісти повинні не тільки висвітлювати в мас-медіа виклики, що стоять перед суспільством та світом в цілому, а й відповідати на них дієвими кроками.

"Апостроф" дякує партнерам та друзям з ASDE за допомогу розширити можливості в популяризації досягнень сталості в Україні, підтримку та якісну експертизу в проєктах, націлених на вирішення завдань у цій сфері.

"Попереду багато важливих проєктів та ініціатив, тому разом крокуємо тільки вперед у стале майбутнє!", - зазначають в редакції.

Новини партнерів