Як зустріти Новий рік?

4 ідеї, як провести свята із турботою про себе
від Yves Rocher
Є плани
на Новий рік?
Якщо ні, ми допоможемо!
Разом з Yves Rocher пропонуємо Вам 4 варіанти, як можна незабутньо провести новорічні свята, подбавши про себе та своїх близьких.
ТУР У ЗАСНІЖЕНІ ГОРИ
Поки у туроператорів ще залишаються пропозиції на Новий рік, можна спланувати поїздку до Карпат. Або ж рвонути на лижні покатушки закордон. Що треба пам'ятати? Гори – це мороз, підвищена сонячна радіація та досить часто гірсько-долинні вітри. Навіть у рукавичках ваші руки можуть потребувати особливого догляду.

Тому варто з собою взяти крем для рук "Ожинова насолода" від Yves Rocher. Він швидко вбирається у шкіру, ефективно пом'якшуючи та зволожуючи її. Результат – шкіра рук зволожена та огорнута легким ароматом.

Ще один важливий момент – від вітру і холоду досить часто страждають також і губи, оскільки в горах ви багато часу будете проводити на свіжому повітрі. Бальзам для губ "Ожинова насолода" ефективно живить шкіру завдяки формулі з маслом каріте і має аромат солодкої ожини.
Крем для рук
"Ожинова насолода"

Бальзам для губ
"Ожинова насолода"

Бальзам для губ
"Апельсин у шоколаді"
РІЗДВЯНІ ЯРМАРКИ
Ще один цікавий варіант - відвідати різдвяний ярмарок. В Україні їх достатньо. Можна вибрати місто, якому ви симпатизуєте, і разом із сім'єю вирушити туди. Це може стати різдвяною традицією вашої родини.

Щорічні ярмарки відбуваються у Києві, Львові, Ужгороді, Луцьку, Маріуполі, Харкові та багатьох інших містах. Це гарний привід не лише відвідати ярмарок чи купити сувеніри, але й насолодитися різдвяною атмосферою у новому місті. Але який би напрямок ви не обрали, пам'ятайте, що в подорожі ніхто не подбає про вас краще за вас самих. Для душу добре підійде ультраживильний крем-гель "Чарівний каріте" . Він має насичену текстуру, яка при контакті з водою перетворюється на ніжне молочко. Завдяки формулі, що складається на 2/3 з рослинних олій, крем-гель живить суху шкіру, ефективно усуває відчуття стягнутості та сухості шкіри. Прийняття душу перетворюється на процедуру догляду, після якої шкіра насичена поживними речовинами і почувається комфортно. А масло для душу "Апельсин у шоколаді" м'яко очистить шкіру і огорне її легким ароматним шлейфом.

Також після довгих прогулянок відновити шкіру допоможе молочко для тіла "Чарівний каріте". Воно глибоко живить та відновлює навіть дуже суху шкіру. Має кремову текстуру, що швидко вбирається, і підходить для щоденного догляду за тілом. Насичена поживними речовинами шкіра стає оксамитово гладкою.
Крем-гель для душу
"Чарівний карите"

Олія для душу
"Апельсин у шоколаді"

Молочко для тіла
"Чарівний карите"

РОМАНТИКА
Щоб добре підготувати романтичну атмосферу, слід правильно обрати свічки. Вибирайте нейтральний запах, щоб він не заважав загальному сприйняттю і не дратував.

Ідеальним варіантом будуть свічки з новорічної колекції Yves Rocher "Ожинова насолода" та "Апельсин у шоколаді". Вони наповнять приміщення ароматами, які у кожного асоціюються із затишком та святами. Свічка містить 50% рослинного воску та 50% мінерального воску.
Парфумована свічка
"Ожинова насолода"

Парфумована свічка
"Апельсин у шоколаді"

СІМЕЙНЕ СВЯТО
Якщо ви виберете домашній варіант святкування у колі близьких, обов'язково подбайте про подарунки. Обирайте їх таким чином, щоб вони демонстрували вашу турботу про них.

Для таких випадків Yves Rocher має кілька варіантів подарункових наборів. Наприклад, набір-тріо "Чарівний каріте". До його складу входить: ультраживильний крем-гель для душу, скраб для тіла та відновлювальне молочко для тіла.

Або можна обрати подарунковий набір-квартет "Апельсин у шоколаді", до якого входить гель для душу, масло для душу, крем для рук та бальзам для губ.
Подарунковий набір
"Чарівний карите"

Подарунковий набір
"Апельсин у шоколаді"

Подарунковий набір
"Ожинова Насолода"
Робіть приємне собі та своїм близьким на новорічні свята і не лише!
Бажаємо, щоб новорічні свята принесли вам багато емоцій.
А святкова атмосфера зарядила позитивом та енергією на весь наступний рік!
*Бретань, Франція
© Апостроф, 2021
Партнер проекту - Yves Rocher
Made on
Tilda