Лайм

Найяскравіші події просто неба в Києві

12 найяскравіших вечірок, концертів, фестивалів та пікніків

Вечірки, концерти, фестивалі й пікніки – зібрали 12 найяскравіших та найцікавіших подій просто неба, які найближчим часом пройдуть в Києві.

22 травня – SATORI

В Osocor Residence – знову фірмова неповторна вечірка з вражаючим декором та інсталяціями. Атмосферним концептом цього весняного заходу стане етнічно-східний колорит під кодовою назвою MYSTERIOUS FOREST.

Наповнювати неймовірною музикою цей магічний ліс буде саундпродюсер і один із найвідоміших мультиінструменталістів у світі – SATORI.

Де: Osocor Residence (вул. Виноградна, 2)

Ціна: 900 грн

22-23 травня – Made in Ukraine Festival

Найбільший фестиваль всього українського відкриває сезон. Відпочиньмо від душі? Під небом Подолу містян чекають патріотичний шопінг, танці під наших артистів/діджеїв і різні гурманства.

Де: Контрактова площа

Ціна: безкоштовно

28 травня – MONATIK

Головний креатор і талановитий мультиартист MONATIK феєрично виступить цієї весни на одній із найрозкішніших локацій України. У його арсеналі – десятки танцювальних хітів, підкорений «Олімпійський», епохальні шоу і навіть власний мюзикл «Ритм». 28 травня все буде гаряче і драйвово: фанк/соул/хіп-хоп, хореографія вищого класу і, звичайно, харизма артиста.

Де: Osocor Residence (вул. Виноградна, 2)

Ціна: 1700 грн

29-30 травня – KURENI CITY PICNIC

Цей фест-пікнік – старт роботи нової зеленої локації Києва, яка обіцяє перетворитися в культурно-музичний центр і гастро-спот. Грати на «прем'єрі» будуть музиканти з різних країн, а готувати – один із кращих рестораторів столиці.

Де: Курені (вул. Паркова дорога, 4)

Ціна: 650-1100 грн

29 травня - Шопен і Рахманінов в саду

Насолоджуватися найкрасивішою в історії фортепіанною музикою під відкритим небом – хіба це не ідеальний сценарій для весняного вікенду? 29 травня твори Рахманінова і Шопена в саду зіграє талановитий піаніст Роман Лопатинський.

Де: ботанічний сад ім. Гришка (вул. Тімірязєвська, 1)

Ціна: від 250 грн

29-30 травня – Kartuli Fest 2021

Прощаємося з весною пристрасно і з колоритом! Крім хачапурі і KARTULI VAZI, в програмі фестивалю – грузинські пісні і танці, дегустації від сомельє, майстер-класи з приготування чачі/хінкалі/чурчхели та ін.

Де: ВДНГ (просп. Академіка Глушкова, 1)

Ціна: 100-200 грн

30 травня – Весняний Ретро Круїз 2021

Чому б не відсвяткувати День Києва в його світських традиціях? Серед розваг – найкраще з вишуканостей ХХ століття: чаювання в квітучих садах під джаз, виставка антикваріату, оповіді про старий Київ і конкурс на кращі образи.

Де: особняк ім. Л. Полякова (вул. Грушевського, 22)

Ціна: безкоштовно

4, 5 і 6 червня – Tattoo Collection Kyiv

Один із наймасштабніших українських тату-фестів, що вперше порадував любителів малюнків на тілі 16 років тому, пройде у столиці в перших числах червня.

Цього року на легендарний івент приїде знаменита людина-шахи Меттью Гон, чиє тіло на 98% покривають татуювання.

Де: ВДНГ (просп. Академіка Глушкова, 1)

Ціна: 160+ грн

5 червня – Laboratorium

Улюблений меломанами та рейверами Laboratorium повертається з новим фестивальним концептом, просторою секретною локацією і карколомним лайнапом.

На чолі яскравого свята електронної музики – знаменитий француз I Hate Models. А разом з ним ще 2 світові зірки – нідерландець JNO і гість із Германії PARALLX.

Де: Secret Place

Ціна: 600 грн

5-6 червня – Ulichnaya Eda. Відкриття сезону

Після довгої перерви найсмачніший фест обіцяє легендарний сезон. І закликає, як зазвичай, насолоджуватися гастро-шедеврами, знімати рейтингові сторіс в божевільних інста-зонах, відмінно чілити і танцювати.

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1).

Ціна: 150 грн

11 червня – ARTBAT і Н.О.S.H.

Електронщики ARTBAT – справжня гордість України. Схоже, немає жодної музвершини, яку б вони не підкорили. «Прорив року» на DJ Awards-2019, участь в культових світових фестах, оглушливо-успішні гастролі в США, Великобританії та інших куточках світу...

На цьому літньому концерті неймовірні ARTBAT виступлять разом з Н.О.S.H., знаменитим діджеєм і продюсером, який зробив Гамбург однією зі світових столиць електронної музики.

Де: Osocor Residence (вул. Виноградна, 2)

Ціна: 1200 грн

18–20 червня – WHITE NIGHTS 2021.TULUM

«Білі ночі» в цьому році обіцяють не просто круту вечірку зі 100 відомими артистами. А ціле арт-дійство в стилі містично-богемного таїнства і повне занурення в атмосферу мексиканського Тулуму.

Серед хедлайнерів – світові зірки Kerala Dust, dOP та WHOMADEWHO. Нітрохи не відстає і рівень декораторів фесту – найвідоміші художники і скульптори оформлять сцени і весь простір фестивалю феєричними арт-об'єктами та інсталяціями.

Де: Арт-Завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Ціна: 899-1849 грн

Новини партнерів

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи