Лайм

5 модних хитрощів, якими можна скорегувати фігуру

Як приховати недоліки і підкреслити достоїнства

Ви напевно чули про те, що різні фасони одягу створені спеціально для різних типів фігури. Правильний наряд може одночасно і приховати деякі недоліки, і підкреслити плюси вашого тіла. У цьому матеріалі ми розповімо вам про основні хитрощі такого одягу.

Корегуюча білизна

Перший пункт нашого списку - спеціальна білизна. Вона може зробити фігуру практично ідеальною, якщо грамотно її підібрати. Таку білизну можна носити під будь-яким одягом, але важливо пам'ятати, що не варто нею зловживати. Щільність матеріалів дуже висока, і тому тривале носіння подібних стягуючих речей може нашкодити вашому здоров'ю.

Фото: images.izi.ua

Висока талія

Щоб візуально зробити фігуру стрункішою, досить вибрати наряд з високою талією. Такі речі візуально роблять тіло мініатюрнішим, ноги - довшими, а силует - більш гармонійним.

Фото: pixabay.com

Правильні кишені

При виборі брюк, спідниць і так далі важливо звертати увагу на задні кишені. Якщо ви хочете зробити форми більш стрункими і підтягнутими, кишені повинні розташовуватися на верхній частині сідниць і бути не занадто великими.

Фото: pixabay.com

Оверсайз

Цією модною фішкою потрібно користуватися обережно. Вільний топ може візуально зробити ключиці і руки тоншими, але важливо поєднувати його з брюками по фігурі. Інакше, якщо ви надягнете відразу кілька речей великого розміру, весь силует просто перетвориться на безформну пляму.

Фото: pixabay.com

Баланс

Дуже важливо запам'ятати просте правило - кожен елемент одягу повинен бути в балансі з усіма іншими. А це також означає, що в наряді не повинно бути двох однакових нестандартних речей. Наприклад, короткий топ не варто надягати з короткими шортами, а широка спідниця буде програшно виглядати з топом оверсайз. Якщо одна частина наряду коротка, друга повинна бути довшою. Якщо щось широке, доповнити його слід чимось облягаючим або нейтральним.

Фото: pixabay.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими