Лайм

Олену Зеленську присоромили за вигляд під час візиту до Канади: та схоже, критики поспішили з висновками

У гардеробі першої леді України угледіли грубе порушення етикету

Користувачі соцмереж активно обговорюють офіційний візит президента України Володимира Зеленського та його дружини Олени до Канади. 2 липня пара прибула до країни, де зустрілася не лише з важливими особами на кшталт міністра закордонних справ Христі Фріланд та прем'єр-міністра Джастіна Трюдо, але й з місцевою діаспорою.

Зокрема, чимало уваги дісталося гардеробу Олени Зеленської. Якщо точніше - її босоніжкам на червоній доріжці аеропорту Канади. Першу леді засудили за грубе порушення етикету. Однак, судячи з усього, з висновками поспішили. Безпосередньо для зустрічі дружина гаранта обрала кардинально інший образ.

"Прилетіли до Канади, завтрашній день обіцяє бути дуже насиченим цікавими зустрічами та корисними справами, а сьогодні небагато часу на прогулянку та вечерю", - написала під знімком з аеропорту дружина Зеленського.

На фото президента та першу леді України зустрічають біля трапу літака з хлібом і сіллю. На Олені Зеленській просторий чорний комбінезон та босоніжки. У коментарях взуття дружини гаранта назвали недоречним для офіційних поїздок: "Босоніжки на таку зустріч? Смішно", "З відкритими пальцями? Серйозно?", "Мда, взуття якраз для офіційного візиту", "Знесіть голову стилісту".

Однак уже в ніч на 3 липня (в Канаді вечір) в акаунті Зеленської з'явилися нові знімки. На них перша леді вже зображена в колі важливих осіб: "Ранок у Канаді почався продуктивно. Мала зустріч з Міністром у справах дітей та жінок Уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп та парламентським секретарем Міністра охорони здоров’я Робін Мартін. Під час зустрічі розглянули Стратегію дитячого здоров’я, успішно втілену Урядом Онтаріо та її головні напрямки, які включають допомогу в освіті батьків під час вагітності та у перші роки після народження дитини; здорове харчування дітей та створення здорових умов для їх розвитку", - розповіла вона.

На офіційну зустріч Олена Зеленська прийшла у брюках та блузці. Оцінки фоловерів помітно змінилися: "Олено, ви прекрасна", "Дуже добре виглядаєте, так тримати", "За вас не соромно. Дякую", "Дуже подобається спостерігати за вами, Олено", - вказали під знімком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами