Лайм

Голос. Діти-5: хто переміг у суперфіналі

За перемогу в 5 сезоні проекту боролися шість суперфіналістів

У ніч на 8 липня в ефірі каналу "1+1" відбувся суперфінал вокального проекту "Голос. Діти-5", переможцем якого став учасник з Грузії Олександр Зазарашвілі (команда гурту "Время и Стекло"). Кращого вокаліста сезону глядачі традиційно обирали у прямому ефірі шляхом смс-голосування та дзвінків.

За перемогу на проекті боролись шість вокалістів, які від випуску до випуску дивували глядачів не тільки своєю харизмою і голосами, а й особистими історіями. The Lime згадує історію Саші Зазарашвілі, а також публікує його кращі виступи на "Голос. Діти-5".

Саша Зазарашвілі прийшов на проект, слідуючи мрії стати відомим вокалістом і співати в оперному театрі "Ла Скала". Як зазначив одного разу юний вокаліст, своїми стараннями на сцені він має намір допомагати дітям-сиротам.

До речі, вже в дванадцять років хлопець відзначився по-справжньому дорослим вчинком - умовив батьків усиновити чотирьох сусідських дітей, чиї батьки загинули в результаті автомобільної аварії. Родина Саші живе доволі скромно, при цьому близькі повністю підтримують його творчі починання і всіляко намагаються розвивати його талант.

Батьки Сашка також згадували в ефірах, що дуже пишаються сином і вважають його головною надією їх родини. Кожен виступ хлопчика на проекті зворушувало глядачів і зіркових тренерів до глибини душі.

  • Організатори одного з найбільших вокальних талант-шоу "Х-фактор" оголосили новий суддівський склад, який займе місце за столом ювілейного, 10 проекту. Стартує він на каналі СТБ вже 14 вересня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами