Лайм

Стронгмен Василь Вірастюк розповів, як покійна дружина допомогла йому після трагедії

Після втрати спортсмен пристрастився до алкоголю

У 2006 році перша дружина українського стронгмена Василя Вірастюка загинула у сніговій лавині одного з гірськолижних курортів Туреччини. Однак незабаром після цього Світлана прийшла до чоловіка на допомогу і врятувала його від надмірного вживання алкоголю, в якому той топив горе.

Про це спортсмен розповів в студії програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна". За словами Вірастюка, Світлана прийшла до нього уві сні на дев'ятий день після смерті і повернула стронгмена до колишнього життя.

Фото: tabloid.pravda.com.ua

"Вона приснилася мені в дивному місці і стала вказувати напрямок, куди летять труни, - згадав Вірастюк. - Каже: "Бачиш, всі ці люди померли. Вони мучилися. А я померла швидко, тому ти за мене не хвилюйся". Я прокинувся вранці перед службою і зрозумів, що треба припиняти пити".

Через кілька днів спортсмен повернувся до колишнього ритму життя: "Після служби ми зібралися вже у більш вузькому колі родини на обід. Я випив буквально 100 грам червоного вина і все. Вже на наступний день взяв спортивну сумку і пішов на тренування".

У шлюбі зі Світланою спортсмен став батьком. У пари народився син Адам, якого сьогодні Вірастюк виховує вже з другою дружиною Інною. У 2008 та 2016 роках Вірастюк став батьком вдруге та втретє. У родині народилися ще двоє хлопчиків.

Фото: gk-press.if.ua

  • Раніше актор Том Хенкс розповів про важкі симптоми коронавіруса у дружини Ріти Вілсон, разом з якою підхопив інфекцію на зйомках фільму "Елвіс" в Австралії.
  • Актор "Гри престолів" вилікувався від коронавируса і розповів про свій стан. На лікування 41-річному Крістоферу Хівью і його дружині знадобився місяць.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами