Лайм

Помер Енді Картрайт: що відомо про жахливу смерть українського репера в Росії

Тіло музиканта знайшли в його квартирі

Поліція Санкт-Петербурга спантеличена смертю репера Енді Картрайта, учасника популярного YouTube-шоу Versus Battle. Тіло виконавця, розчленоване на частини та розфасоване по пакетах, знайшли в його квартирі на Невському проспекті.

Про смерть Картрайта в поліцію повідомив адвокат його дружини Марини, який заявив, що репер помер ще чотири дні тому від передозування наркотиків. Помітивши це, його дружина нібито вирішила приховати тіло, а тому розрізала його на п'ять частин, пише "Комсомольская правда".

Енді Картрайт Фото: battleraprus.fandom.com

Всі п'ять пакетів поліцейські виявили в квартирі Картрайта, після чого затримали його дружину для допиту. Попередньо дівчина лише пояснила свій вчинок тим, що намагалася приховати від шанувальників репера його смерть. Ідея позбутися трупа здалася їй найбільш правильною. Що правда, розрізавши його, Марина так і не придумала, що робити далі.

У квартирі Картрайта поліцейські також вилучили молоток, ніж, обробну дошку, таз та ножівку по металу, які, судячи з усього, слугували інструментами під час розтину тіла. Експертам також належить з'ясувати, чи правда смерть виконавця настала раніше, і чи причетні до цього наркотики.

Енді Картрайт на Versus Battle Фото: фрагмент відео на YouTube

Енді Картрайт народився в українському місті Ніжин, де здобув освіту і незадовго до початку кар'єри репера навчався в місцевому педагогічному університеті на викладача англійської мови. Картрайт був частим гостем місцевих хіп-хоп-тусовок, де зумів проявити талант в жанрі музики, якою захоплювався з дитинства.

В кінці 2013 року репер записав альбом, після чого його запросили приїхати до Санкт-Петербурга та взяти участь у реп-баттлах Versus Battle. В YouTube збереглися відео участі Картрайта в поєдинках (Обережно! На відео звучить ненормативна лексика):

Останній раз Картрайт давав про себе знати 27 липня. Тоді хлопець анонсував у соцмережах новий трек.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами