Лайм

Сергій Міхалок відреагував на критику через мовчання в мережі та опублікував пост. Спойлер: не допомогло

Музикант вперше відреагував на події в рідній країні

Користувачі соцмереж розкритикували Сергія Міхалка за мовчання в дні протестів у Білорусі і музикант відповів. Судячи з усього, лідер гуртів "Ляпис Трубецкой" і Brutto вирішив прокоментувати свою позицію піснею і опублікував на особистій сторінці у Facebook відео до треку "Родны край".

Чи стало менше критики? Не особливо. Фоловерам артиста все ж не вистачило його слів, "здатних підтримати та надихнути жителів Білорусі".

"І це замість публічної заяви хоча б? - поцікавилися в одному з коментарів під постом Міхалка. - Замість підтримки свого народу, який бореться зараз за "Freedom Belarus"? Я не з Білорусі, але ми вірили вашим пісням у 2011-2012 рр. під час протестів у Росії. До мурашок, до сліз. І що тепер? Ви мовчите".

Пост музиканта назвали "видавленим" і "дивним". Чому Сергій Міхалок і цього разу вирішив утриматися від коментарів, не відомо.

Вранці 11 серпня реакція theLime спробувала зв'язатися з музикантом, але представник Сергія Міхалка так само зазначив, що поки музикант не коментує події в Білорусі. При цьому у Міхалка обмовилися і про те, що незабаром співак опублікує свій коментар "на офіційних сторінках".

  • Чому у Білорусі червоно-зелений прапор, а протестувальники виходять на вулиці з біло-червоно-білим? Ми помітили, що заплуталися в цьому питанні навіть ті, хто щиро підтримує протестні рухи в містах сусідньої країни. Тому розповідаємо далі про значення державної символіки Білорусі максимально коротко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами