Лайм

Хвороба Винника та перепалка Фреймут з Кухар: як пройшов 5 випуск шоу "Танці з зірками"

За підсумками випуску шоу покинула вже четверта пара

Увечері 27 вересня на каналі "1+1" пройшов 5 випуск шоу "Танці з зірками-2020". У ньому після виходу alyona alyona за можливість продовжити участь на проекті боролись 11 пар. Якщо ви не знайшли час подивитися ефір або просто відволіклися на свої турботи і переживаєте, що могли пропустити щось важливе, ми зібрали в цьому матеріалі 5 головних моментів, з якими ви впевнено зможете перейти до 6 випуску наступної неділі.

Отже, читайте далі коротко про те, хто покинув 5 випуск, як себе почуває хворий на коронавірус Олег Винник і що сталося між Катериною Кухар та Ольгою Фреймут.

Олег Винник захворів на коронавірус

5 випуск "Танців з зірками" почався з найкращої новини. Особливо для прихильниць Олега Винника. 47-річний співак захворів на коронавірус та зліг з двосторонньою пневмонією.

Захворіла і партнерка Олега Винника, хореограф Олена Шоптенко. "Коли я кричала, що нічого не хочу, а хочу поні і бути принцесою, я не таку корону мала на увазі", - пожартувала вона в Instagram.

Олена Шоптенко Фото: Instagram / ALENA SHOPTENKO

У зв'язку з хворобою пара була змушена пропустити ефір. Замість танцю Олег Винник зідзвонився зі студією по відеозв'язку і зізнався, що почуває себе "поганенько". "Більше 10 хвилин стояти на ногах не можу [...] Бережіть себе, Covid-19 існує", - підкреслив він.

Олег Винник в ефірі "Танців з зірками" Фото: фрагмент ефіру "1+1"

Кращий номер вечора

Темою 5 випуску шоу стали улюблені фільми учасників. Тому вокалістка The Hardkiss Юлія Саніна та її партнер Діма Жук виступили на паркеті в образі персонажів картини "Аватар" Джеймса Кемерона. Судді оцінили їх вальс у 38 балів з 40-ка можливих, що зробило пару фаворитами вечора.

Що сталося між Катериною Кухар і Ольгою Фреймут

Ольга Фреймут і Катерина Кухар продовжують демонструвати характери. Як вже могли помітити глядачі, обидві зірки танцювального проекту не приймають критики та всіляко намагаються вколоти болючіше у відповідь. Оцінивши виступ Фреймут з партнером, Кухар передала ведучій "пораду з церкви" - зменшити свою гординю, яка вважається гріхом. У відповідь на це колишня ревізор подарувала судді ножиці, щоб та могла "обрізати собі язичок". Загалом, це краще почути самому:

Найгірший номер вечора

Найнижчим результатом цієї неділі відрізнилися вокаліст гурту "Время и Стекло" Позитив та його партнерка Юлія Сахневич. Пара виступила в образах персонажів фільму "Едвард Руки-ножиці" з танцем фокстрот, але їх номер виявився не настільки переконливим. Учасники отримали 27 балів з 40-ка можливих, але не покинули програму завдяки голосам глядачів.

Хто покинув 5 випуск "Танців з зірками-2020"

27 вересня менше за інших глядачі підтримали Арама Арзуманяна та його напарницю Тоню Руденко. Для 5 випуску шоу пара підготувала енергійний джайв, який судді оцінили в 31 бал з 40-ка можливих, але голосів глядачів для участі далі акторові не вистачило.

Арам Арзуманян і Тоня Руденко Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

Нагадаємо, всього в "Танцях з зірками-2020" взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами. На даний момент проект покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona та актор Арам Арзуманян. За кубок програми вже наступної неділі змагатимуться 10 пар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами