Лайм

У київському метро з'явилися креативні постери з українськими моделями: фото

Учасниці "Супер Топ-моделі по-українськи" прикрасили одну зі станцій київської "підземки"

На станції метро "Лук'янівська" в Києві відкрилося модний арт-простір від творців проекту "Супер Топ-моделі по-українськи". Проект стартував напередодні виходу нового сезону шоу на Новому каналі зі слоганом "Краса врятує світ".

Як зазначили його творці, проект закликає кожного змінити модель своєї поведінки стосовно планети, її ресурсів та одне одного. Тепер кожен житель або гість Києва, який спуститься в метро, зможе подивитися в очі учасницям проекту і замислитися про зміни в житті.

"Ми вклали до акції ідеї гендерної рівності та важливості здоров'я - фізичного та психологічного - як планети, так і людини, - зазначила гендиректор каналу Ольга Задорожна. - Багато хто досі вважає, що модель - мовчазна красива картинка, у нас же інша позиція . Ми впевнені - моделі повинні голосно висловлюватися про проблеми, які їх хвилюють. Це і екологія, і лісові пожежі, і захист тварин, і можливість розпоряджатися власним тілом і не бути засудженою суспільством, і усвідомлене споживання, і права ЛГБТ, і боротьба з насильством . Вони також виступають проти війни".

Найчастіше в подібних соціальних проектах використовуються жорстокі кадри. На Новому каналі від цієї ідеї відмовилися і вирішили показати соціальні проблеми крізь призму їх вирішення. Наприклад, замість мертвої тварини на постері зображена врятована лисиця, яка може продовжувати жити в рідному лісі, а не на комірі у багатої пані.

"Найважливіше, що всі ці теми не були притягнуті за вуха, - додала маркетинг-директор каналу Ольга Балабан. - Кожна модель сама назвала проблему, яка їй не байдужа. Трансгендер Софі Берідзе ратує за права ЛГБТ, приголомшливо красива учасниця Таня Брик терпіла насильство, і не боїться сказати про це. Аріна Любітєлєва в своїх соціальних мережах активно виступає за усвідомлене споживання".

Постери можна побачити на станції з 3 по 30 жовтня, а прем'єра реаліті шоу "Супер Топ-моделі по-українськи" відбудеться вже 16 жовтня о 19.00.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами