Лайм

Непроста п'ятниця з хорошими перспективами: гороскоп на 15 травня

Як варто провести цю п'ятницю, щоб залишитися у виграші та зберегти стосунки

Гороскоп на 15 травня 2020 обіцяє багатьом знакам зодіаку чимало можливостей для самореалізації та досягнення цілей. При цьому п'ятниця цього тижня буде простою не для всіх - деяких чекають випробування та фінансові ризики. Детальніше про поради астролога на завтра читайте далі на сторінці.

Більше гороскопів на кожен день читайте за посиланням.

Фото: pinterest.com

Овен

Уміння підійти до будь-якої справи творчо обіцяє Овнам цієї п'ятниці якщо не абсолютний успіх, то, принаймні, виключно позитивний результат старань. Не бійтеся застосувати свою харизму, будьте щирими з собою та людьми, які вас оточують.

Телець

Тельців цієї п'ятницю може чекати бюрократична тяганина та зіпсований настрій. Але подолавши всі труднощі дня, ви нарешті зможете видихнути з полегшенням і спокійно відправитися на вихідні. У вас є певні важливі справи, і вони не терплять зволікання.

Близнюки

Цієї п'ятниці Близнюкам не варто поспішати закінчувати свої справи і планувати вихідні, саме час повернутися до питань оформлення документів, купівлі / продажу нерухомості та інших важливих угод, які залишилися невирішеними. Успіх на вашому боці. Ваші слова будуть переконливими, а аргументи - беззаперечними.

Рак

Ракам варто підготуватися до кількох цікавих і вельми корисних зустрічей, що правда, не поспішайте так швидко довіряти вашим співрозмовникам. Наприкінці дня ретельно обміркуйте події цієї п'ятниці і не пропустіть головне. Адже ви зараз на порозі великих змін.

Лев

Останнім часом Левам щастить. Ви також прагнете успіхів на роботі, крок за кроком налагоджуються побутові питання. Незважаючи на те, що це кінець робочого тижня і попереду вихідні, не зменшуйте оборотів. Прикладіть максимум зусиль для досягнення цілей.

Діва

Не бійтеся авантюр і сміливо йдіть на ризик. Звичайно, якщо на кону доцільні для цього ставки. Але у цій справі покладайтеся лише на себе і свою інтуїцію. Поради у цей день можуть зіграти проти вас.

Терези

Конкуренти та суперники не сплять і чекають, що Терези під кінець тижня втратять пильність. Чи вдасться їм нанести нещадний і добре спланований удар, залежить виключно від вас. Зберіться і збудуйте хорошу лінію захисту.

Скорпіон

Скорпіонам цієї п'ятниці варто зосередитися на вирішенні особистих питань. Робота не вовк, як то кажуть, а от в особистому житті варто навести порядок. Знайдіть час провести час з близькими і можливість обговорити важливі питання, які хвилюють вас вже не перший тиждень поспіль.

Стрілець

Гороскоп на 14 травня обіцяє Стрільцям непогані перспективи. Це може бути підвищення, нові корисні знайомства або вкрай вигідні пропозиції від партнерів. Але успіх залежить від того, наскільки сміливо ви станете приймати рішення. Отже вище ніс, навіть якщо ранок не склався.

Козеріг

Для Козерогів ця субота - саме час піднатиснути. Ви майже досягли мети, а нагорода за те, що вам довелося відкласти масу інших важливих справ, вже майже у вашій кишені. Незважаючи на впевненість у своїх силах, не відкидайте сьогодні запропоновану допомогу. Це рішення може виявитися доленосним.

Водолій

Ви занадто багато думаєте. Час звільнитися від зайвих думок, зробити чіткі висновки і прийняти рішення. Особливо це стосується особистого життя і ситуацій, за якими криється образа. Прислухайтеся до серця і дійте. Негайно.

Риби

Останнім часом Риби багато нервують через дрібниці. З цієї ж причини не дозволяють собі зайвої години відпочинку. Але не варто так себе мучити роботою, зараз це може обернутися лише моральним та фізичним виснаженням. Для вас це справжня п'ятниця, Час на вихідні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми