Лайм

Як уникнути зайвих розтрат і налагодити відносини з рідними: гороскоп на 17 травня

Кому у цю неділю варто взяти себе в руки, а кому дати волю талантам

Гороскоп на 17 травня обіцяє більшості знаків зодіаку сприятливий вихідний, нові можливості для вирішення особистих турбот, отримання корисного досвіду та навіть для просування по кар'єрних сходах. При цьому декому доведеться проявити спритність і наполегливість, інакше не перемогти.

Детальніше про поради астролога на цю неділю читайте нижче. Більше гороскопів на кожен день - за посиланням.

Фото: pinterest.com

Овен

Овнів цієї неділі може чекати доволі суперечливий день. Дещо піде не за планом і це вимагатиме від вас максимальної самовіддачі. Так, можливо, для вас вихідні закінчаться раніше, але вже на наступному тижні шкодувати про це не доведеться. Проявіть креатив і підійдіть до вирішення завдань творчо. Адже це і є особливе вміння Овнів, чи не так?

Телець

Не варто боятися непорозумінь у колі близьких вам людей або колег. Не виключено, що вони стануть причиною малоприємних новин, але не засмучуйтесь. У цій ситуації знадобляться ваше завзятість та вміння постояти за себе, але тільки якщо ви дійсно будете праві. В іншому випадку ви ризикуєте погіршити ситуацію і перетворити запалений сірник на справжню пожежу.

Близнюки

У Близнюків з'явиться хороша можливість зробити впевнений крок назустріч великим змінам, які до цього були лише мріями. Але не втрачайте пильності, самі по собі зміни не прийдуть. Наприклад, отримавши пропозицію відправитися у спонтанне відрядження, погоджуйтеся. Далі дійте за ситуацією.

Рак

Останнім часом ви часто забуваєте про обережність у спілкуванні з оточуючими вас людьми. Цієї неділі ця помилка може коштувати дорого. Не втрачайте пильності, а приймаючи важкі рішення, пам'ятайте про можливі наслідки.

Лев

Гороскоп на 17 травня обіцяє Левам нові можливості проявити себе на роботі. Незважаючи на вихідний, приділіть робочим питанням кілька годин, адже в цей день ваші старання оціняться подвійно. Не бійтеся висловити свою думку і навіть наполягти на своїй точці зору.

Діва

Народжені під знаком Діви дочекалися той самий вихідний, про який так давно мріяли. Відмінний день, щоб очистити життя і голову від безладу і метушні. Приділіть час планам, до яких все ніяк не доходили руки, самоосвіти або улюбленому хобі.

Терези

Минулий робочий тиждень був важким і залишила на вас помітний відбиток. Ви виснажені, в тому числі й морально. Сміливо відкладайте справи на потім і присвятіть час собі. Відпочинку вдома або на природі, в колі близьких або в поїздці за місто. В іншому випадку ви ризикуєте погіршити ситуацію і заробити ніщо інше як нервовий зрив.

Скорпіон

Спробуйте зробити цей день ще більш яскравим, зосередивши свою енергію на справжніх почуттях до близьких. Будьте сьогодні щирими і утримайтеся від ситуацій, результат яких вам не відомий спочатку. Є ризик неприємностей, про які ви навіть не підозрюєте. А вони вже зіпсують настрій, і не тільки вам.

Стрілець

Терміново переставайте базікати зайве. У тому числі цієї неділі варто відмовитися від поспішних висновків і дій. Вся справа в тому, що ви ризикуєте опинитися обдуреними своїми ж емоціями, які зіб'ють вас з вірного шляху.

Козеріг

Якщо придивитися, ви знайдете шанси виправити ті ситуації, в яких завинили. Не обмежуйте в цей день свою фантазію, і не забувайте про інтуїцію. До неї взагалі варто було б прислухатися частіше.

Водолій

Водолії довго чекали на можливість заявити про себе та свої вміння. Ось вона, не пропустіть. Згадайте, що ви вмієте краще за інших і знайдіть цьому застосування. Позитивний підсумок дня стане запорукою гарного настрою і, можливо, нових корисних знайомств. Вони дуже знадобляться вам у майбутньому.

Риби

Для Риб кінець цього тижня може виявитися не з приємних. Мабуть, найбільш правильним рішенням буде відкласти справи і накопичені клопоти до завтра. Вони вимагають скрупульозного підходу, багато уваги та самовіддачі. А у вас просто все валиться з рук. З цієї ж причини варто уникнути суперечок, авантюр та інших ситуацій, де є ймовірність програти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, що б нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми