Лайм

3 знаки-щасливчики, яким варто зіграти в лотерею в новому році Бика

Яким знакам зодіаку посміхнеться удача в новому році

Подейкують, 2021 рік зовсім не буде таким яскравим і барвистим, як цього чекає людство. Проте деякі знаки зодіаку все ж можуть розраховувати на куди більш успішний період з можливостями для розвитку бізнесу, налагодження особистого життя та фортом у звичайнісінькіх буднях. theLime вивчив прогнози астрологів на новий рік Бика і пропонує дізнатися, хто ж вони - везунчики, яким можна позаздрити.

Козеріг (23.12-20.01)

Козеріг. Гороскоп на 2021 рік Фото: Pixabay

У новому році Козерогам буде таланити буквально у всьому. Чи це лотерейний квиток, чи свій бізнес. Металевий Бик - впертий кар'єрист, він впевнено йде на авантюри і не знає страху. Що правда, не піддається на сумнівні пропозиції і вмовляння, не йде на поводу у сторонніх. Це і є ключі до везіння на шляху до досягнення цілей, якими б вони не були. Отже варто думати своєю головою і до будь-якої справи підходити тверезо.

Водолій (21.01-19.02)

Водолій. Гороскоп на 2021 рік Фото: Pixabay

Народжені під знаком Водолія щасливі і без 2021 року, проте він відкриє перед ними всі шляхи для досягнення цілей, поліпшення фінансового стану і спритної боротьби з недругами та конкурентами. Запорука успіху - розумне вкладення сил і часу, а також неспішні, зважені рішення. Навіть якщо якісь ваші справи будуть успішними не відразу, спроби реалізувати їх принесуть вам цінний досвід, який згодом точно стане в нагоді.

Риби (20.02-20.03)

Риби. Гороскоп на 2021 рік Фото: Pixabay

Для Риб 2021 рік пройде доволі спокійно - відсутність колишньої турбулентності дозволить зосередитися на завданнях, сильних і слабких сторонах, а це, в свою чергу, допоможе займати вдалі позиції та приймати не менш вдалі рішення. Варто бити в ціль, але робити це так само тихо і без зайвих емоцій. Не варто допускати хвастощів, не варто розкривати всі карти. Саме час випробовувати долю і відкривати для себе безліч нових перспектив.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми