Лайм

Найбільш заздрісні знаки Зодіаку: перед ким не варто хвалитися успіхами

Вони зроблять все, щоб бути краще, швидше, сильніше. Але не завжди

Заздрість вважається виключно негативною рисою характеру та навіть свого роду пороком, хоча насправді являє собою лише сигнал у підсвідомості людини - різке бажання отримати щосб, чимось володіти, бути попереду, бути успішніше, швидше. Не завжди заздрість супроводжується негативними думками чи побажаннями. Комусь вдається контролювати цей імпульс, комусь ні. Астрологи виділяють кілька знаків Зодіаку, яким особливо властива ця риса.

Найбільш заздрісними V-kosmose називає Скорпіона, Льва, Овна та Рака. Ось що говорить гороскоп народжених під цими знаками.

Скорпіон

Якщо говорити про найбільш заздрісний знак Зодіаку, то це однозначно буде Скорпіон. Що правда, в peaльнoму житті ви не завжди помітите, як він плете інтриги. Ці люди - справжні гpoccмeйcтepи, які вміють приховувати емоції та напрочуд точно прораховувати свої ходи наперед. Скорпіон не жаліє суперників, не терпить конкуренції, і вже якщо візьметься вам заздрити, то зробить все, щоб опинитися на коні.

Лев

Від природи народжені під знаком Лева отримали непростий характер. Вони вважають себе на щабель вище за інших, вони впевнені у своїй правоті і в тому, що заслужили на місце під сонцем. Побачивши там когосб ще, Леви дуже рідко приймуть це і посунуться, значно частіше зроблять все можливе, щоб сторонній поруч не затримувався. І рухає ними заздрість, прагнення бути лідером. Якщо ж Лев вважатиме, щo ви намагаєтеся посунути його з трону, остерігайтеся.

Овен

На відміну від своїх сусідів у низці знаків Зодіаку, для Овна заздрість - не слабкість характеру, а один з головних двигунів прогресу. Вся справа в тому, що Овни частенько ліниві й неповороткі, але це лише до того моменту, поки хтось з їх оточення не похвалиться тими чи іншими успіхами. Ух! От тоді народжені під цим знаком швидко знаходять, чим зайнятися, і що виправити, щоб знову рухатися вперед. Скажіть Овну, що ви заробляєте більше, і він викладеться на всі 100%, щоб завтра отримувати ще більше. При цьому представники цього знака часто беруть не підступністю або підлістю, а особистими напором і впевненістю в собі.

Рак

Раки ніколи не покажуть, що заздрять вашому красивому життю, вашим фінансовим успіхам або змінам в особистому житті - їм важливо не втратити вашу довіру і залишитися чистими в очах сторонніх. Подібно Овнам, представники цього знака не підуть на підступність, не стануть обманювати вас. Разом з цим вони не докладуть потрібних зусиль, щоб вийти на той же рівень або стати краще. Через заздрість Раки схильні до образ і депресій.

Читайте також гороскоп на 2021 рік, який пройде під знаком Металевого Бика. Ми дізналися, з якими знаками Зодіаку він не товаришує і чому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми