Лайм

Вірні та віддані: 3 знаки Зодіаку, яким можна довірити в цьому житті все

Важлива якість, погодьтеся?

Хто ти за гороскопом? - зазвичай запитуємо ми, та при цьому рідко цікавимося, якими характеристиками той чи інший знак Зодіаку наділив нашого співрозмовника. Хтось від природи нестерпно упертий, хтось надмірно щедрий, а хтось і взагалі енергетичний вампір, який висмоктує всі соки з навколишніх. Ми пошукали, які три знака астрологи називають найбільш відданими та чесними, і кому можна довірити буквально все.

Риби (20.02-20.03)

Народжені під знаком Риб - неймовірні мрійники з завидно багатою уявою, пише Elle. Вони ж вірні партнери, для яких стосунки відіграють дуже важливу роль. Риби не скупляться на подарунки та час, вони зроблять все можливе, щоб у потрібну хвилину опинитися поруч. Вони зберігають секрети та стоять стіною навколо родини та близьких. Час від часу представники цього знака можуть піддаватися впливам зі сторони, та найчастіше це перші люди, яким можна довірити вашу таємницю та навіть життя.

Фото: Pixabay

Водолій (21.01-19.02)

Водолії впевнено займають місце в трійці найчесніших та найбільш відданих знаків Зодіаку, хоча й відрізняються від інших непередбачуваністю - ніколи не знаєш, чого чекати від народженого під цим знаком. Але вже точно не зради. Адже на відміну від тих же Риб, Водоліїв дуже важко підпорядкувати якомусь впливу. Вони самостійні, впевнені в собі та своїх силах, чудово зберігають секрети і цінять людей, які їм довіряють.

Разом з цим у Водоліїв дуже розвинене критичне мислення. І якщо вам здається, що така людина легко йде у вас на поводу, швидше за все, вона просто перевіряє вас та ваші наміри. Обдурити її не так вже й просто. Втім, як і витрусити якусь таємницю.

Фото: Pixabay

Козеріг (22.12 - 20.01)

Ось ще один представник зодіакальної групи, якому можна довіряти на всі 100%. Козероги часто дуже спокійні, зібрані та тверезомислячі люди, яким не так вже й просто нав'язати свою думку або в чому-небудь переконати, якщо вони знають зворотне. Вони вміють вчасно зупинятися, не терплять брехні та підступності. Що правда, є один важливий нюанс: у відповідь народжені під цим знаком також вимагають поваги та відкритості.

Що ж стосується особистого життя, Козероги швидше розірвуть стосунки, ніж підуть на обман чи зраду. "Краще гірка правда..." - їхній девіз, нехай часом цим самим вони можуть заподіяти й біль.

Фото: Pixabay

Читайте також на theLime, які знака Зодіаку астрологи вважають найбільш заздрісними, і чому. Ось чотири типи людей, перед якими точно не варто хвалитися успіхами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми