Лайм

Дочка Ольги Сумської розповіла про жорстоке цькування в школі

Анна Борисюк стала жертвою булінгу

Відоме прізвище не врятувало дочку Ольги Сумської та Віталія Борисюка від цькування в школі. 19-річна Аня Борисюк у програмі "Зірковий шлях" зізналася, що над нею знущалися як учні, так і вчителі.

Фото: instagram.com/annborisyuk/

"Мене знищували як фізично, так і словесно, тому я вже не знала, за яке живе місце зачепитися. Більше, звичайно, дівчата чіплялися. Просто кожен раз у нас змінювався склад класу, і чомусь всі діти, як ніби їх підмовили, просто накидалися на мене, - розповіла дівчина. - І навіть вчителі, насправді, підхоплювали весь цей загальний "прикол", стьоб наді мною. Були випадки, коли за волосся смикали на очах у всіх вчителів. Я просто тікала в туалет зі сльозами".

Аня згадує, що коли її зіркова мама приходила в школу, щоб зробити внесок у батьківський фонд, Сумську запевняли, що з її дитиною поводяться так само, як і з усіма. Але варто було дівчинці залишитися одній, їхня поведінка змінювалася.

Зараз Аня Борисюк вчиться на другому курсі акторського факультету Національного університету ім. Карпенко-Карого, і зізнається, що освоювати акторську професію їй непросто.

"Я якийсь час, як і інші, не справлялася з такою кількістю завдань. У мене закінчувалися ідеї, а якщо з'являлися, їх підхоплював хтось інший. У якийсь момент хотілося це просто все кинути, піти геть, бігати по кастингах, нав'язувати себе кіношникам, працювати", - сказала вона.

  • Раніше Ольга Сумська привітала дочку з 19-річчям і показала, як Анна Борисюк змінилася за ці роки. Артистка поділилася кадрами з сімейного архіву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми