Лайм

Влад Росс спрогнозував, коли може початися ядерна війна

Астролог Влад Росс спрогнозував, коли може розпочатися ядерна війна.

Про це він повідомив в одному зі свіжих на своєму ютуб-каналі.

«Якщо щось і вибухне, то в період місячного та сонячного затемнення, коридор затемнення та диявольського сонячного затемнення 2 жовтня. Загалом завжди програється ядерна ескалація у жовтні місяці», — заявив астролог.

Він нагадав, що у жовтні 62-го року мало не почалася ядерна війна, у жовтні 2022 року мало не почалася.

«Ось недавно ядерна війна мало не розпочалася, коли Путін, ще живий він був, готовий був просто знищити все, що рухається на південному сході нашої країни. Взірвати хотів таку бомбу там, де в нас Асканія Нова, Херсонська область, щоб там відбити українські загони від Херсона. Ну на жа... на щастя, не сталося», - розповів Влад Росс.

За його словами, якщо і будуть ядерні вибухи, то цього року найнебезпечніша ситуація — це кінець вересня-початок жовтня, коли буде низка затемнень.

«Може початися саме Третя світова війна. Я її називаю четвертою гібридною. Північна Корея може спровокувати Південну Корею, Венесуела може напасти на Гаяну, Ізраїль знову зійдеться у жорсткій сутичці з Хезболлою», - спрогнозував астролог.

За його прогнозами, на людство чекає дуже небезпечна осінь 2024 року.

Як повідомляв «Лайм», Влад Росс розкрив таємну зброю України, яку страшенно боїться Москва.

Новини партнерів

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми