Лайм

Я досяг кінця шляху: Квентін Тарантіно має намір попрощатися з кіно

Режисер має намір піти "на піку"

Американський режисер Квентін Тарантіно подумує про завершення кар'єри. У разі успіху його дев'ятій картини "Одного разу в Голлівуді", він попрощається з кіно.

Як пояснив режисер в інтерв'ю австралійському GQ, він дійсно збирався зняти десять фільмів, проте якість роботи режисерів з часом може погіршитися, а Тарантіно хоче піти "на піку", з хорошою фільмографією.

"Якщо фільм добре приймуть, то я не буду знімати десятий. Можливо, зупинюся прямо зараз. Зупинюся, поки я на піку. Подивимося", - пояснив режіссер.Прі цьому на пенсію автор культових картин поки не збирається і вже бачить себе в майбутньому.

"Я думаю, що в плані кіно я досяг кінця шляху. Але я бачу себе пишуть книги, почну писати для театру, тому креативна діяльність на цьому не завершиться. Я просто думаю, що віддав все, що мав дати фільмам", - додав режисер .

  • У США на 106 році життя помер один з аніматорів-класиків кіностудії Disney, творець мультфільму про большеухой слоненя "Дамбо" (1941) Мілтон Квон. Аніматор продовжував малювати до самої смерті.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї