Лайм

Автори "Гри престолів" вперше висловилися про кіноляп з чашкою в кадрі: кажуть, не могли повірити

Шоураннери надто зосередилися на емоціях акторів

Сценаристи серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф та Ден Вайсс вперше відповіли на питання про гучний кіноляпи в одному з кадрів 8 сезону - паперовий стакан актриси Емілії Кларк, який просто забули прибрати зі столу.

Як зізналися колеги в інтерв'ю японському виданню Star Channel, вони довго не могли повірити, що так помилилися. Але ж ніхто не ідеальний, над ситуацією залишалося тільки сміятися.

"Ми так зосередилися на емоціях Дейенеріс та Джона, що просто не помітили стакан на столі. Спочатку я просто не міг в це повірити, потім зніяковів і подумав: "Як ми могли не побачити його в кадрі?" Але, врешті-решт, ми вирішили, що це навіть дотепно. Це просто помилка, над якою залишається лише посміятися", - згадав Беніофф.

Тож не дивно, що саме так глядачі серіалу і вчинили. З моменту виходу останньої серії "Гри престолів" пройшло вже три місяці, а його авторам досі нагадують про кіноляпи смішними мемамі. Самі ж сценаристи не приймають це близько до серця: "Всі ми допускаємо помилки, тому що тільки бог робить все ідеально", - додали вони.

Раніше в команді авторів вже пояснювали кіноляп, який назвали помилкою. Справа в тому, що в ході зйомок актриса Емілія Кларк замовила на майданчик трав'яний чай. Як стакан залишився в кадрі - невідомо.

  • Читайте також на The Lime, скільки компанія Starbuck заробила на кіноляпи "Гри престолів" з чашкою кави. Аналіз провело одне з PR-агентств США.
  • У мережі з'явилися цікаві графіки, які відображають рівень задоволеності глядачів посезонним розвитком сюжету в серіалі "Гра престолів". Схоже, заключна частина фентезі-саги зібрала гірші оцінки за 8 сезонів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї