Лайм

Чоловік солодко спав біля басейну, як раптом з'явився несподіваний гість - таке пробудження могло коштувати йому життя

Реакція пенсіонера вражає

Американець Метью Бет задрімав на шезлонгу перед басейном, а прокинувся від того, що хтось торкається його ноги. Розплющивши очі, чоловік побачив перед собою несподіваного гостя.

Як пише Unilad, поки пенсіонер солодко спав у дворі свого будинку, до нього пробрався бурий ведмідь. Клишоногий спокійно досліджував територію, попив води з басейну, але потім запримітив людину.

Фото: facebook.com/dawn.bete

Мишка тихо підійшов до шезлонгу, обнюхав сплячого Меттью, а потім акуратно торкнувся лапою його ноги. Чоловік тут же прокинувся, чим налякав самого ведмедя. Коли пенсіонер підвівся, клишоногий з переляку кинувся в сторону.

Цей інцидент дружина Бета зняла на телефон, а потім виклала ролик на своїй сторінці в Facebook. "Метт вчора трохи злякався, відпочиваючи біля басейну", - написала жінка.

У коментарях користувачі соціальної мережі відзначили витримку пенсіонера, який немов кожен день лицем до лиця зустрічається з хижаками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео