Лайм

У США показали найстрашнішу маску на Хелловін - це біла жінка середніх років

Творець маски вважає 2020 рік таким же жахливим, як його виріб

Художник з Лос-Анджелесу Джейсон Едкок створив страшну маску для Хелловіна, і це не традиційний зомбі або вампір, а сердита біла жінка середніх років. Виріб, що отримав назву "Карен", миттєво став популярним в мережі, і тепер Едкока просять запустити його масове виробництво, пише New York Post.

Фото: instagram.com/jasonadcock78/

Латексна маска ручної роботи не випадково отримала ім'я "Карен" - останнім часом в США так називають білих представниць середнього класу, які демонструють привілеї і принижують інших людей. "Карен асоціюється з людиною, яка вимагає поговорити з менеджером, щоб принизити працівників сфери послуг, виступає проти вакцинації, не вірить в Covid-19, проявляє расизм і скаржиться на чорношкірих в поліцію за незначні або навіть фіктивні порушення", - пояснює BBC.

Фото: instagram.com/jasonadcock78/

Фото: instagram.com/jasonadcock78/

"2020 рік - рік КАРЕН! - написав Едкок в Instagram, показавши страшний виріб. - Налякайте всіх друзів своїм великим начосом і маленьким розумом. Карен любить республіканські штати, купони, термін дії яких вийшов, лак для волосся, чисті мінерали і своє закрите співтовариство" .

Кілька днів по тому художник зробив другу, ще більш страшну маску, назвавши її "Карен-19". Обидві версії умілець продав за 180 доларів, але коли про нього написали в ЗМІ і показали в ранковому шоу "Доброго ранку, Америка", він пообіцяв подумати над подальшим виробництвом масок.

Фото: instagram.com/jasonadcock78/

Едкок не очікував, що його маски стануть хітом, але припускав, що крім шанувальників у них знайдуться і хейтери. "Просто сприймайте це як кумедну маску на Хелловін. Я тут не для того, щоб зіпсувати комусь настрій, - відповів він критикам, які встали на захист всіх хороших світловолосих жінок на ім'я Карен. - Я просто намагаюся розсмішити людей".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео