Лайм

Господиня посадила шпіца на дієту та пошкодувала про це - такої реакції від милої крохи вона не очікувала

Дієту не люблять не тільки люди, але й домашні тварини

Мешканка Таїланду на ім'я Джанейса - власниця кількох померанских шпіців. Одного разу вона вирішила посадити одного зі своїх улюбленці на прізвисько Пао на дієту, і дала йому обмежену порцію корму. Але такий експеримент з їжею пухнастикові явно не сподобався.

Не знаючи, як на це відреагує маленька істота, господиня стала знімати на відео, як собачка отримує маленьку порцію сухого корму. У цей момент дівчина вирішила трохи пожартувати над голодним песиком, давши йому всього дві горошинки корму. І тут вона дізналася, на що здатний цей няшний пухнастий клубочок.

Після публікації ролика в соціальних мережах воно тут же стало вірусним, і ці смішні кадри можна переглядати нескінченно. "Я думаю, тобі потрібна дієта? Пао: Ні! Я не згоден!", - свідчить підпис до ролика.

  • Господарі чотирилапих запустили в Facebook челлендж #unflatteringdogphotochallenge, де діляться найбезглуздішими знімками своїх собачок. І якби вихованці знали про існування цих фотографій, то попросили б їх видалити.
  • Дівчина любить знімати своїх вихованців і ділитися результатом в Instagram. Але зробити красиві кадри їй вдається не завжди. Серед пухнастих моделей, є один пустун, який постійно все псує.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео