Лайм

Шахраї продали чоловікові "лампу Аладдіна" і потрапили до в'язниці - щоб вийти, їм знадобиться магія

Афера допомогла злочинцям отримати кілька мільйонів рупій

В Індії заарештували двох чоловіків, які продали наївному лікарю "чарівну лампу Аладдіна". Щоб отримати здоров'я, багатство і успіх, доктор Лаїк Хан заплатив шахраям близько 7 млн рупій (2,6 млн грн), повідомляє BBC. Коли обіцяний Джина не з'явився, ошуканий звернувся в поліцію.

Фото: UTTAR PRADESH POLICE

Спочатку шахраї вимагали у свого клієнта 15 млн рупій, але погодилися на передоплату. Історію про чудесну лампі вони запозичили з казок "Тисячі і однієї ночі", і навіть викликали джина, в якого почав вірити наївний лікар.

З продавцями лампи доктор познайомився в 2018 році під час відвідування жінки, яку вважав їхньою хворою матір'ю. "Поступово вони почали розповідати мені про бабу (гуру), який, як вони стверджували, також відвідував їх будинок. Вони почали промивати мені мізки і попросили познайомитися з цим бабою, - поскаржився Хан. - Баба, здавалося, виконував такі ритуали, і в врешті-решт мені продали лампу, яку вони називали лампою Аладдіна".

Поліція вже заарештувала двох чоловіків, але все ще шукає жінку, яка виявилася дружиною одного з шахраїв. Їх звинуватили у вимаганні, обмані і нечесному спонуканні до передачі майна. У поліції повідомили, що аналогічну схему чоловіки використовували з іншими сім'ями, і заробили на своїй афері кілька мільйонів рупій.

  • Побожні злодії попросили священика відпустити їх гріх після пограбування церкви. Священик їх простив, а ось з поліцією доведеться складніше.
  • Грабіжники увірвалися в будинок до дівчини під час онлайн-уроку, але уважні однокласники зіпсували їхній план. Незабаром поліція затримала всіх учасників злочину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео