Лайм

Кіт пішов з дому на три дні, а повернувся з сюрпризом для господаря - виявляється, пухнастий набрав боргів

Коти не можуть без пригод

Житель Таїланду шукав свого кота, який не з'являвся вдома три дні. Пошуки не давали результатів, і господар почав думати, що більше не побачить свого улюбленця. Але побоювання чоловіка не підтвердилися.

Благополучно повернувшись додому, пухнастий підніс господареві сюрприз. На шиї чотирилапого була записка, яку написала якась тітка Мей. "Ваш кіт уважно спостерігав за скумбрією в моєму магазині, тому я дала йому три штуки. Зателефонуйте мені", - сказано в посланні, пише The Indian Express. Тепер господареві доведеться йти в місцеву крамницю, щоб розплатитися за свого ненажерливого улюбленця.

Фото: facebook.com/changpuaksiam

Господар поділився історією і в соцмережах, виклавши фотографію кота, де той сидить з табличкою на шиї. Користувачів насмішила задоволена мордочка улюбленця, і вони відзначили, що судячи по ній, котик ні крапельки не кається.

Фото: facebook.com/changpuaksiam

Деякі коментатори запропонували свою допомогу в оплаті скумбрії, а інші порадили чоловікові знайти ще одну роботу, щоб забезпечувати "самоволки" кота. А треті припустили, що тітонька просто хвилювалася за кота, тому залишила свій номер телефону, щоб переконатися, що з ним все в порядку.

  • Читайте також на theLime, як кішка краде речі сусідів, і людям вже не смішно - "здобичі" назбиралася ціла коробка.
  • Раніше ми писали, як листоноша з Канади щодня стикається з грізним котом, який захищає будинок від сторонніх. Його жвавості може позаздрити будь-яка сторожова собака.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео