Лайм

Ведуча вийшла в прямий ефір розповісти про декор для дому, але в кадр вліз її кіт - пухнастий довів глядачів до істерики

Вусатий улюбленець перетягнув всю увагу на себе

Через запроваджений в Британії карантин ведуча програми This Morning Джорджина Бернетт вийшла в прямий ефір з дому. Дівчина почала розповідати, як прикрасити оселю та зробити гарні декорації, але раптом в кадрі з'явився її нахабний кіт.

Як пише The Sun, пухнастий почав ходити по столу і вимагати ласки. Не дочекавшись від господині уваги, вусатий вирішив вмитися прямо серед виробів, при цьому залишаючись в кадрі. Після того, як кіт зробив свої справи, він велично віддалився.

Фото: instagram.com/burnett_georgina

Після публікації ролика в мережі, глядачі стали ділитися своєю реакцією. Багато написали, що ледь не померли від сміху, побачивши пухнасту телезірку. Користувачі просять, щоб кіт повернувся в ефір.

"Ми більше не можемо слухати, ми все ще сміємося над котом, який вмивається, поки його показують по телевізору", "Я втратила інтерес, як тільки кіт зник", "Хто-небудь дасть коту нагороду?", "Цей кіт точно є родзинкою сьогоднішнього This Morning", - пишуть користувачі.

  • Тележурналістка Лі Стіл вирішила записати репортаж про скачки в австралійському місті Перт та завітала з командою на місцевий іподром Аскот. Але ідея провалилася - її облизали та зняли на камеру штани.
  • Читайте також на theLime, як іспанський журналіст Альфонсо Мерлос потрапив в дуже незручну ситуацію під час прямого ефіру, який проводив просто з дому. Поки він впевнено спілкувався з ведучим одного з телеканалів, позаду нього раптом з'явилася напівгола подруга.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео