Лайм

Дуейн "Скеля" Джонсон не вліз у спорткар на зйомках нового бойовика. Ще б пак, з такою рамою

Режисерові довелося змінити сцену в сюжеті

Двейн "Скеля" Джонсон знімається в новому бойовику "Червоне повідомлення" (Red Notice), і за сюжетом грає лихого хлопця. В одній зі сцен актор повинен був спритно застрибнути до білого Porsche, але тут виникли труднощі.

Як розповів актор в Instagram, сцену довелося міняти, тому що через свою широку спину він просто не вліз у спорткар. І що найприкріше - спеціально для цієї сцени команда кілька місяців шукала найбільш підходящий для кадру автомобіль, і заплатила за нього великі гроші.

На знімальному майданчику "Червоного повідомлення" Фото: Instagram / therock

"Через 15 секунд незручного мовчання Роусон [режисер], я і вся команда просто почали верещати, - розповів актор, приклавши до свого посту фото зі спорткаром. - До біса. Ласкаво просимо в 2020-й".

Втім, нічого дивного, враховуючи зрість актора (196 см) та ширину його плечей.

Фото: Instagram / therock

Фото: Instagram / therock

У підсумку, продовжив "Скеля", сцену все ж зняли. Що правда, її довелося змінити. Як саме, це глядачі зможуть побачити вже після прем'єри. Вихід "Червоного повідомлення" очікується на Netflix у 2020 році.

  • 15 листопада на Netflix вийшов 4 сезон серіалу "Корона" про життя королівської родини Великобританії. У ньому глядачі побачили Емму Коррін в ролі принцеси Діани і у весільній сукні - вона максимально повторює наряд, в якому леді Ді вийшла заміж за принца Чарльза влітку 1981 року. Як виявилося, дизайнерам серіалу довелося важко над ним попрацювати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео