Лайм

Шпіц примудрився пролізти в неймовірно вузьку щілину, і люди не можуть зрозуміти, як йому це вдалося: відео

Це щеня змусило добряче посміятися не тільки господарів, але й користувачів мережі

Щеня померанського шпіца стало новою зіркою інтернету, завдяки своєму таланту ховатися в незвичайних місцях. Одного разу пухнастому вдалося пролізти в неймовірно вузьку щілину між тумбою та стіною. Цей трюк доводить, що ці мілахи складаються з одного лише хутра.

Господарям собачки вдалося зняти цей момент на камеру, а пізніше викласти ролик в YouTube. На кадрах видно, як щеня спочатку принюхується до маленького простору, а потім якимось неймовірним чином протискується всередину.

Це миле відео змусило посміхнутися майже 2,5 тисячі користувачів мережі. Вони не можуть зрозуміти, як це милі створіння змогло пролізти в таку вузьку щілину.

  • Це щеня не перше, хто став інтернет-зіркою. Так, нещодавно голодний шпіц прославився в мережі завдяки своєму протесту проти дієти, на яку його вирішила посадити господиня.
  • Дивіться також на theLime забавний ролик, який доводить, що собаки - ті ще актори. Відео моментально розлетілося по соцмережах і розвеселило тисячі людей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео