Лайм

Сім'я влаштувала різдвяну фотосесію, але не покликала в кадр собаку - та не пробачила й зіпсувала кожен знімок

І так вийшло навіть краще

У кожного з нас є друг, який вічно псує спільні фотографії. У сім'ї Гринштейн з Массачусетса (США) таким пустуном виявилася їх собачка на прізвисько Пенні. Одного разу улюблениці не сподобалося, що її не покликали позувати для сімейних знімків і вона вирішила перетворити зйомку в балаган. І вийшло дуже весело.

Напередодні Різдва мама сімейства захотіла зробити кілька теплих кадрів. Вона посадила усіх своїх дітей біля каміна, а ось про собаку забула. Пенні такий розклад здався образливим і вона почала хуліганити, в результаті відзначившись майже на кожній фотографії.

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

"Їй не сподобалося, що я почала знімати дітей без неї і вона стала скакати перед камерою, заплигувати на всіх дітей, облизувати мене і фотоапарат, і викликати купу шуму. Я зробила, напевно, сотню знімків з її присутністю. А потім ми з дітьми із задоволенням дивилися на них і сміялися", - поділилася жінка з виданням Bored Panda.

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

З кількох знімків сім'я вирішила зробити святкову листівку, яка підніме настрій кожному, хто ще не наповнився духом Різдва.

Фото: facebook.com/deanna.greenstein

  • Раніше ми писали про чарівну собачку породи Сіба-іну, яка перетворює серйозну фотосесію у веселу пригоду. Де треба строго позувати, вона неодмінно позіхне, а де потрібно дивитися в кадр - покаже свою м'яку спинку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео