Лайм

Всі сміялися з Максима Доши на "Україна має талант", а він потрапив на ТБ у США. Правда, як найгірший репер за версією Джиммі Феллона

Зірка українського талант-шоу підкорює нові куточки планети

Одеський репер Максим Доши, колись учасник проекту "України має талант" і зірка мемів, засвітився на американському телебаченні. І не де-небудь, а в ефірі вечірнього шоу Джиммі Феллона. Що правда, не як гість, а як один з найгірших виконавців за версією телеведучого.

Феллон включив пісню I'm the best Максима Доши до свого особистого списку Do Not Play ("Не вмикати"). У студії телеведучий показав фотографію українця та запропонував послухати трек, який з перших секунд викликав вже звичну реакцію залу - сміх.

Вперше Максим Доши з'явився на сцені проекту "Україна має талант" в 2010 році. Тоді, коментуючи творчість сина, батько репера вимовив фразу, яка стала мемом: "Це щось на рівні Висоцького, а, може, навіть вище".

За підсумками виступу зал освистав репера, а судді талант-шоу поставили йому три "ні". Максим так засмутився, що наостанок буквально закричав у мікрофон, що просто так цього не залишить і ще обов'язково повернеться. І не збрехав.

Уже через рік Доши повернувся на проект і анонсував "серйозну ліричну пісню", яка виправить його "імідж у шоу-бізнесі". Як не старався одесит, його пісню та всі подальший коментарі зустріли сміхом. Від суддів хлопцеві знову дісталося три "ні". Максим назвав проект "тупим продажним шоу" і покинув сцену.

У 2014 році в мережі з'явився кліп до треку Доши зі скромною назвою I'm the best ("Я кращий"). Свою творчість виконавець називав "експериментальним альтернативним репом".

У 2017 році житель Одеси засвітився на німецькому телебаченні - у схожому шоу "Німеччина шукає зірку". Тоді хлопець зачитав свій "експериментальний реп" перед Дітером Боленом з Modern Talking та Ейч Пі Бакстером із Scooter, але його перервали через 20 секунд. Коли Доши заявив, що його пісня - хіт (hit), Болен відповів на це "Твоя пісня - лайно (shit)".

Хлопця дискваліфікували, але через кілька хвилин він повернувся до студії та зачитав другий трек. Цього разу раз журі просто покинули студію та покликали охорону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео