Лайм

Папуга зізнався цуценяті в любові, і це наймиліші друзі: відео

Какаду полюбив маленького лабрадора з першого погляду

Мешканка Айдахо (США) Венді Олбрайт показала в соцмережах, як її домашній папуга какаду зізнається в любові цуценяті, і ця мила сцена розтопила серця мільйонів користувачів соцмереж.

На відео папуга на ім'я Солодка Горошинка (Sweet Pea) гладить лапкою сплячого чорного лабрадора, і коли господиня просить його сказати цуценяті добрі слова, він говорить: "Я люблю тебе".





У TikTok відео набрало більше 27 млн переглядів і 5,8 млн лайків. Натхненна популярністю солодкої парочки, господиня продовжила знімати ролики про їхню дружбу. Тепер прихильники можуть побачити, як папуга гавкає на свого нового друга, і будить його, щоб погратися.





"Просто в світі, в якому ми зараз живемо, людям не вистачало такого відео, де двоє тварин просто піклуються одне про одного", - пояснила Олбрайт популярність своїх підопічних.

  • Ведмедиця створила пробку, намагаючись перевести ведмежат через дорогу, і багато батьків впізнають у ній себе. Люди в усьому світі співчувають турботливою мамі чотирьох малюків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео