Лайм

Собака не хотіла йти вранці на прогулянку, і її реакція змусить сміятися всіх любителів поспати

Сон для песика на першому місці

Більшість собак люблять побігати на вулиці, і як тільки бачать поводок або чують слово "гуляти", то тут же біжать до дверей. Але пес по кличці Містер Барклі руйнує всі стереотипи. Це довела його господиня, телеведуча Шеллі Хортон з Австралії.

Жінка опублікувала в Instagram смішний ролик зі своїм 10-річним домашнім улюбленцем, і багато хто впізнає себе в цьому солодкому соні. На кадрах ролика чоловік Шеллі рано вранці кличе Барклі на вулицю. У цей момент песик лежить на пригрітому містечку і вставати явно не збирається. Коли чоловік почав наполягати, хвостатий став бурчати та несподівано відповів йому по-людськи: Noo! ("Нііі!").


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SHELLYHORTON (@ shellyhorton1)

Хортон розповіла виданню 9Honey, що її пес дуже любить поспати, і його небажання йти гуляти це нормальна частина ранкового розпорядку. "Він завжди так робить, але як тільки він встає, то стає щасливим", - зазначила господиня.

Фото: instagram.com/shellyhorton1

Містер Барклі з'явився в цій родині чотири роки тому. Бідолаху знайшли на вулиці виснаженим та зі зламаним хвостом. Але зараз він невід'ємна частина родини, і за словами пари, найщасливіший пес на світлі.

Фото: instagram.com/shellyhorton1

  • Раніше ми писали, як волонтери врятували пса, який насилу рухався через сплутану шерсть - тепер у нього нова зовнішність та новий дім.
  • Читайте також на theLime, як великий пес врятував крихітного шпіца з басейну та став героєм. Бультер'єр прийшов на допомогу маленькому другу і не залишав його ні на хвилину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео