Лайм

Жінка перехитрила собаку, яка постійно тікала крізь прути паркану: кумедне відео

Чихуахуа схудла та почала тікати з двору

Джулія Морлі з Піттсбурга (США) взяла у притулку 9-річну чихуахуа Лу-Сіл. Собака важила 7 кг - удвічі більше норми для її породи і розміру. Господиня посадила її на дієту, але незабаром зустрілася з непередбаченою проблемою. Коли Лу-Сіл повернулася до нормальної ваги, вона почала тікати на вулицю крізь прути паркану.

Фото: instagram.com/lusealdog/

"Мені ніколи не спадало на думку, що вона зможе пролізти крізь прути паркану, коли я обирала її. Але як тільки вона схудла, відразу стало ясно, що це буде проблемою", - сказав Морлі.

Щоб перешкодити стрункій пустунці втекти з двору, господиня закріпила їй на спину "ложку безпеки". Результат перевершив всі очікування, а маленька Лу-Сіл стала зіркою соцмереж.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lu-Seal the Pig-Seal-Dog (@lusealdog)

"Лу-Сіл так старалася подолати цей паркан, що навіть не помітила ложку на своїй спині, - пояснила Морлі. - Схоже, це її зовсім не турбувало. І це, звичайно, не вплинуло на кількість її спроб вибратися".

Втім, із ложкою на спині собака проходила недовго: через тиждень працівники встановили на паркані спеціальний захист для цуценят, і тепер їй доводиться задовольнятися власним двором.

Фото: instagram.com/lusealdog/

  • Раніше ми розповідали, як чихуахуа приревнував господиню до кота і розвеселив соцмережі. Виявилося, він такий не один, і ці маленькі собаки часто ревнують до інших тварин.
  • Дивіться також на theLime, як пес президента Ірландії зажадав уваги господаря просто під час інтерв'ю. Так бернський зенненхунд Місніч став зіркою соціальних мереж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео