Лайм

Самець панди показав, чому його виду загрожує зникнення - замість подруги він обрав бамбук

Будуарні пригоди парочки панд розвеселили соцмережі

Великі панди - вразливий вид, який вкрай рідко розмножується в неволі. Зоопарк у Копенгагені (Данія) в смішному відео показав, чому цим милим тваринам так важко завести потомство.

Серія роликів починається з того, що кокетлива самка Мао Сунь сідає на карачки і спокусливо чекає на самця Сінг Ера. На жаль, замість залицянь кавалер воліє полежати на землі, пожувати бамбук або побігати. На одному відео Сінг Ер, здавалося б, проявив інтерес до подружки, але в останній момент зірвався з місця і відскочив.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Zoologisk Have København (@copenhagenzoo)

Представник зоопарку розповів, що Сінг Ер - зовсім не негідник. Просто він дуже любить жувати бамбук, і поки занадто молодий, щоб знати, як порадувати дівчину. До речі, минулого року Мао Сунь відкинула його залицяння.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Zoologisk Have København (@copenhagenzoo)

На жаль, парочка упустила шанс стати батьками, оскільки самки панди перебувають у тічці всього 12-36 годин. Після цього тварин розділяють, і більшу частину часу вони живуть самі по собі.

Смішні відео стали хітом у мережі і зібрали безліч веселих коментарів в Instagram зоопарку. "Він, схоже, не розуміє натяків", - пишуть користувачі. - "Не дивно, що вони знаходяться під загрозою зникнення". "Може, вам варто зібрати їх у місці, де немає бамбуку?"

  • Фотограф показав, як смішно сплять білки, і люди назвали його щасливчиком - не кожному щастить побачити таке вживу. Чоловікові вдалося сфотографувати, як у нього за вікном дрімає біляча сім'я.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео