Лайм

Чихуахуа сказала "привіт" з англійським акцентом і стала зіркою TikTok: відео

Смішна собака зачарувала користувачів мережі

Восьмирічна чихуахуа на ім'я Фаггерс стала зіркою TikTok після того, як привіталася зі своєю власницею з англійським акцентом. У короткому відео, яке зібрало вже більше 9 млн переглядів, смішна собака видає звук, що дуже нагадує слово "Hello".

"Я знімала, як вона намагається залізти на диван, а вона почала протестувати і видавати дивні звуки. Вона хотіла, щоб я її підняла, - розповіла Шана Гілберт. - Коли вона сказала "Привіт", я засміялася і сказала "Привіт" у відповідь".





Шана - професійна грумерка домашніх тварин. Вона врятувала Фаггерс з розплідника, коли їй було всього 15 місяців. Зараз у родині живе ще кілька собак, і Фаггерс серед них - найбільш жвава. На іншому відео мала атакує дорослого добермана, і він тікає в страху і "сльозах".





У коментарях Фаггерс зізнаються в любові тисячі користувачів TikTok. "Тільки подивіться на цю ввічливу леді", - пишуть люди. - "Це найсимпатичніша собака на світі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео