Лайм

Самка орангутана в зоопарку знайшла окуляри і одягла їх догори ногами - руда модниця просто чарівна

Відео з мавпою стало хітом у мережі

Дівчина з Індонезії прийшла в зоопарк і зронила сонцезахисні окуляри у вольєр з орангутанами. Аксесуар вона втратила, але отримала безцінний досвід і дуже смішне відео для TikTok.

У вольєрі самка орангутанга з дитинчам підійшла до окулярів, і замість того, щоб зламати або викинути незнайомий предмет, почала їх приміряти. Спочатку у модниці не вийшло вдягнути окуляри правильно, але потім вона впоралася із завданням. Весь цей час її малюк зацікавлено стежив за мамою і намагався помацати аксесуар.

Пізніше орангутани перебралися в іншу частину вольєра. Вдосталь награвшись з окулярами, мавпа викинула їх відвідувачам зоопарку. В якості нагороди вона отримала отримала трохи листя від доглядача.


У TikTok відео набрало більше 39 млн переглядів, а коментатори не змогли стримати захоплення від побаченого.

За даними Всесвітнього фонду дикої природи, геном людини і орангутана збігається на 96,4%. Ці великі і розумні мавпи неодноразово копіювали людей, а в 2016 році орангутанг на ім'я Роккі вперше спробував імітувати людську мову.

Сьогодні орангутанги знаходяться під загрозою зникнення через вирубку лісів, браконьєрство та нелегальну торгівлю. Статус суматранського і тапанульского орангутана критичний, а калімантанського - в небезпеці.

  • Люди викликали поліцію через крики "полонянки" в будинку сусіда. Звідти лунало: "Допоможіть, допоможіть! Випустіть мене!" Справжня "жертва" змусила копів сміятися.
  • Макака залізла у винний магазин і вкрала пляшку. Мавпа не захотіла закусити печивом і безсовісно розпивала алкоголь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео