Лайм

Мама зняла, як скат кумедно "повторив" вираз обличчя її 6-місячної доньки: фото

Жінка помітила схожість з підводним мешканцем

Мама двох дітей з Великобританії вирішила зводити свою молодшу дочку в океанаріум, щоб познайомити з морськими мешканцями. Однак жінка навіть не підозрювала, що зможе зробити кадр, який стане в її сім'ї одним з найулюбленіших.

Як пише The Sun, біля одного з акваріумів 41-річна Венді Армстронг помітила, що скат прилип до скла і неначе пародіює обличчя 6-місячної Дейзі, яка в той момент явно була не в дусі. Мама розсміялася і відобразила цей момент.

Фото: SWNS

"У мене був телефон, і коли я побачила, що у них обох один і той же нещасний вираз обличчя, я розсміялася і зробила знімок, - каже Венді. - Це безперечно одна з найулюбленіших фотографій наших дітей".

Жінка розповіла, що в цьому віці дівчинка дуже мало посміхалася і це викликало у них занепокоєння, але, на щастя, тепер Дейзі виглядає набагато щасливішою.

  • Рибак перевернув ската і торкнувся рукою його живота, і цей жест змусив рибу "розпливатися в усмішці". Однак реакція морського жителя - зовсім не сміх, а передсмертна конвульсія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео