Лайм

Ілон Маск знову посміявся над Джеффом Безосом за його друге місце в списку найбагатших людей

Його коментар набрав більше лайків, ніж оригінальний пост голови Amazon

У 1999 році американський журнал Barron's розмістив на обкладинці статтю під назвою "Amazon. Бомба". У ній оглядач передбачав, що ціна акцій Amazon обвалиться, і що справжніми переможцями інтернет-буму стануть "фірми, які продають свої продукти безпосередньо".

У статті йдеться про те, що засновник Amazon Джефф Безос став "просто ще одним посередником", а ідея про те, що він освоює нову бізнес-парадигму, є маячнею.

Прогнози Barron's зазнали краху: через 21 рік ринкова вартість Amazon склала 1,6 трильйони доларів, а Джефф Безос став одним із найбагатших людей світу. Мільярдер вирішив нагадати про це своїм читачам у Twitter мотивуючим постом.

"Слухайте і будьте відкриті, але не дозволяйте нікому говорити вам, хто ви. Це була лише одна з багатьох історій про те, як ми програємо. Сьогодні Amazon - одна з найуспішніших компаній у світі, яка зробила революцію в двох абсолютно різних галузях" , - написав Безос.

Повідомлення Джеффа Безоса в Twitter стало вірусним, набравши понад 37 тисяч лайків. Багато користувачів у коментарях хвалили засновника Amazon і Blue Origin, але його давній суперник Ілон Маск вставив в обговорення свої п'ять копійок. Генеральний директор SpaceX і Tesla відповів на твіт смайликом зі срібною медаллю за друге місце. Нагадаємо, що минулого місяця Маск перевершив боса Amazon і став найбагатшою людиною в світі.

За іронією долі, Маску вдалося обійти Безоса і в популярності твітів: його лаконічний жарт набрав уже більше 50 тис. відміток "Подобається".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео