Лайм

Пес викрав гольф-кар та влаштував аварію - вичислити хулігана допомогла камера відеоспостереження

Коли ти дуже поганий хлопчик

Пес із Канади вирішив влаштувати "покатушки" на гольф-карі, поки господарі були у від'їзді. Ось тільки все пішло не за планом, і хвостатий влип у неприємності. Хуліган втік з місця події, але його вичислила домашня камера відеоспостереження.

10-річний англійський мастиф на прізвисько Титан сів у машину для гольфу, припарковану поряд з будинком, і випадково натиснув на педаль газу. Однак далеко він не поїхав - поряд стояв автомобіль господарів, в який він одразу врізався. Кудлатий водій анітрохи не злякався, він спокійно виліз із салону та вирушив по своїм справам.

Коли власники повернулися додому, на них чекав неприємний сюрприз у вигляді пошкодженого джипа. Подружжя не відразу зрозуміло, що сталося, але все стало на свої місця, коли вони переглянули записи з камери відеоспостереження.

  • Дівчина влаштувала своєму собаці осінню фотосесію з листям, але таких смішних кадрів не чекала навіть вона. Грайливий пітбуль на ім'я Макс виявився найкумеднішою фотомоделлю.
  • Поліцейські влаштували погоню за свинею, яка не хотіла повертатися додому, і фото спецоперації вийшли епічними. У поліції запропонували переглядати знімки під музику із "Шоу Бенні Хілла".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео