Лайм

Привид опери. Пожежники врятували голого чоловіка, який застряг у стіні туалету в порожньому театрі

Потерпілий не зміг пояснити, як опинився за стіною

Пожежні міста Сіракузи (США) врятували оголеного чоловіка, який кілька днів провів у стіні туалету в театрі. Про це служба розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Фото: Syracuse Fire Department

Рятувальники відреагували на виклик о 7:30 ранку, коли співробітники театру прийшли на роботу та почули, що хтось стукає у стіну та кричить про допомогу. Імовірно, постраждалий потрапив до театру перед вихідними та залишився там на два дні.

Пожежники не змогли з'ясувати, як він потрапив за стіну та чому був без одягу. Його точне розташування визначили за допомогою оптоволоконного ендоскопа, а потім обережно прорізали кілька шарів гіпсокартону та глиняної плитки.

Фото: Syracuse Fire Department

Звільнений чоловік не постраждав, але його доставили в лікарню у зв'язку зі зневодненням. У мережі, тим часом, нещасного прозвали Привидом опери на честь героя роману Гастона Леру, який ховався у катакомбах під театром, потрапляючи туди через таємний прохід за дзеркалом.

  • Поліцейські влаштували погоню за свинею, яка не хотіла повертатися додому. Фото вийшли епічними, і найкраще дивитися їх під музику з "Шоу Бенні Хілла".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео