Лайм

Сумний пес не хотів відпускати господарку на роботу, і вираз його мордочки заслуговує на "Оскара"

Малюк-чихуахуа влаштував справжню мелодраму

Більшість собак не люблять самотність і знаходять різні способи повернути господарів, що йдуть: скиглять, гавкають, виють, гризуть взуття і влаштовують у квартирі безлад. Але маленький чихуахуа Френкі з Колорадо (США) вирішує цю проблему за допомогою акторської майстерності.

Фото: Viral Hog

Власниця Френкі показала, яку жалібну мордочку він робить щоразу, коли вона йде на роботу. Дівчині не позаздриш, адже багата міміка песика викликає бажання негайно покинути всі справи.

"У мене нова робота, і тепер, коли я збираюся, він знає, що я їду без нього. Він робить це в різних місцях щоранку, сподіваючись, що я візьму його з собою", - розповіла господарка маленького актора.

На відео вона каже: "Френкі, ти не можеш поїхати. Мені потрібно на роботу. Мені дійсно шкода. Будь ласка, не дивись на мене так! Я люблю тебе дуже сильно! Я повернуся, і ми підемо на довгу прогулянку, добре? Будь ласка, припини, це розбиває матусине серце!"

Весь цей час чихуахуа сидів на задніх лапках, тремтів, мружився і робив найсумнішу мордочку з усіх можливих.

Смішне відео переглянули десятки тисяч користувачів YouTube.

"Він насправді плаче! Я б покинула свою роботу", - пишуть у коментарях. - "Візьми його з собою в сумці, він такий маленький, що ніхто не помітить!"

  • Емоційний кіт підкорив людей своїми смішними виразами мордочки. Кожен знімок пухнастика підходить для створення мемів.
  • Кошеня прославилося в мережі завдяки своїй унікальній зовнішності - у нього дві пари вух. Але, незважаючи на таку аномалію, це 4-місячне маля знайшло будинок і люблячу господиню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео