Лайм

Корова втекла з бійні до аквапарку, щоб покататися на водній гірці

Прагнення корови до свободи підкорило серця багатьох людей

У Бразилії корова втекла з бійні та сховалася в аквапарку, де з радістю з'їхала з водяної гірки. Цю милу сцену зняв і виклав у мережу один із відвідувачів - відео одразу стало вірусним, а користувачі стали жаліти тварину, якій незабаром доведеться стати фаршем.

Як пише New York Post, цей випадок стався за 800 кілометрів від Ріо-де-Жанейро. Одна корівка так сильно прагнула свободи, що змогла якимось чином вислизнути від конвоїрів. А найближчим місцем для укриття виявився розважальний водяний парк.

Опинившись там, корова вирішила скористатися можливістю і з'їхати з гірки. Дивно, але атракціон, розрахований на вагу всього до 200 кг, зміг витримати і не прогнутися під 300-кілограмовою відвідувачкою.

Завдяки своїй витівці корова змогла врятуватися від ножа м'ясника. Власник ранчо, на якому до цього мешкала корова, вирішив помилувати тварину і залишив її як улюбленця. Крім того, у корови тепер є ім'я - Тобога, що в перекладі з португальської означає "водна гірка".

  • Качка на прізвисько Рінкл здійснила забіг разом із учасниками щорічного марафону в Нью-Йорку. І хоча всю дистанцію вона не здолала, натомість придбала любов глядачів заходу та користувачів соціальних мереж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео