Лайм

Пара захотіла оригінальну фотосесію до весілля та вирушила до супермаркету – результат вийшов веселим

Ці фото завжди викликатимуть у них посмішку

Пара закоханих із США поповнила свій весільний альбом кадрами, які багато хто вважав би доречними в каталозі супермаркету. Молодята вирушили до звичайного продуктового магазину та вивели романтичну фотосесію на зовсім новий рівень.

Джої Чан та Мелоді Ю вирішили зробити зйомку унікальною, тому вибрали місце, яке впритул пов'язане з їхнім повсякденним життям, - пара вирішила сфотографуватися в магазині Berkeley Bowl (штат Каліфорнія). У цьому супермаркеті закохані часто роблять покупки і вважають його особливим, пише Bored Panda.

Фото: Anna T Nguyen

Реалізувати ідею молодятам допомогла фотограф Анна Т. Нгуєн, і результат вийшов досить веселим. Керівництво магазину з радістю дозволило закоханій парі сфотографуватись серед прилавків. Як реквізит закохані використовували всілякі фрукти, овочі та зелень, а також продуктові візки.

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

Фото: Anna T Nguyen

  • Літня пара повторила свою весільну фотосесію через 50 років шлюбу. Це подружжя дійсно надихає і доводить, що справжнє кохання існує.
  • Пара не пошкодувала весільного вбрання заради ефектних фото. Результат того коштував, адже креативна наречена ризикнула викупатися в озері у весільній сукні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео