Лайм

Кіт застряг мордочкою у склянці під час інтерв'ю, і тепер він - зірка соцмереж

Хвостатий примудрився вляпатися в ситуацію, яка зробила його героєм кумедних відео

Коти - дуже добрі та дбайливі улюбленці, але іноді вони бувають такими кумедними та незграбними, що дивлячись на них хочеться реготати без зупинки. А якщо невдачі пухнастих потрапляють на відео, то вони відразу стають вірусними, а самі герої роликів - зірками соцмереж.

У мережі завірусилося відео з котом на прізвисько Слонік, який своєю безглуздою витівкою зірвав інтерв'ю власника котокафе для бездомних тварин, у якому він тимчасово мешкає.

Слонік Фото: instagram.com/antoshkinkot47

Під час бесіди з журналістом, хвостатий заліз на стіл, щоб ближче розглянути паперову склянку, що стоїть на ньому. Однак пухнастий не розрахував своїх габаритів, засунув голову в стаканчик і благополучно в ньому застряг. Котик спробував висунути мордочку, але не втримався на лапках і впав на підлогу.





За кілька днів ролик зібрав у TikTok понад 3 млн переглядів, після чого розійшовся й іншими соціальними мережами. Пізніше заклад опублікував падіння Слоніка з іншого ракурсу, і це відео не менш кумедне. На момент написання нотатки, друге відео переглянули понад 900 тисяч користувачів.





  • Дивіться також на theLime кумедне відео, як кошеня вперше побачило себе у потрійному дзеркалі і посварилося з відображенням.
  • Кіт порівняв свою їжу з вечерею господаря і засумував - тільки погляньте на цю мордочку. Люди вже готові вручити йому Оскар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео